Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Φώτης Αλεξόπουλος : Eπιστολή για χάραξη παραλιακής οδού στον Δήμο Πηνειού

Εμφάνιση 300878_1905941302154_817475687_n.jpg
Επιστολή απέστειλε ο πρ. Αναπληρωτής Βουλευτής Νομού Ηλείας των ΑΝΕΛΛ  κ. Φώτης Αλεξόπουλος στον Περιφερειάρχη  Δυτικής Ελλάδας κ. Απ.  Κατσιφάρα  και στον Δήμαρχο Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινό για το θέμα της μελέτης χάραξης παραλιακού δρόμου από τον οικισμό Αρκούδι έως και το τοπικό διαμέρισμα Παλαιοχωριου του Δήμου Πηνειού .
Ο κ. Αλεξόπουλος στην επιστολή του επισημαίνει την αναγκαιότητα μιας ολοκληρωμένης μελέτης για την συγκεκριμένη περιοχή, με πλήρη διαβούλευση και συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων της περιοχής ,  αφού όπως τονίζει πρόκειται για την αρχή μιας διαδικασίας που θα έχει ως ρόλο την εξύψωση η την πλήρη υποβάθμιση της περιοχής  .
Ο.κ. Αλεξόπουλος εφιστά την προσοχή και ζητά την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου,  ώστε να συζητηθεί το θέμα και να κατατεθούν προτάσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους  καθώς και την ενεργοποίηση και παρέμβαση  της επιτροπής διαβούλευσης για το παραπάνω θέμα, προκειμένου όπως τονίζει η μελέτη που θα κατατεθεί,  να περιέχει σημαντικά οφέλη για την μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής  .
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ   
Κ. Περιφερειάρχη  
Απ. Κατσιφάρα
Κ. Δήμαρχο Πηνειού
Αλ. Καστρινό
 
Αγαπητοί Κύριοι
Σας γνωρίζω ότι ένα πάγιο αίτημα των πολιτών αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου Πηνειού  ήταν και παραμένει το θέμα της χάραξης παραλιακής οδού από τον οικισμό  αρκούδι έως και τον οικισμό  Κουρουτα  .
Από  τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών των τοπικών Μ.Μ.Ε  φαίνεται ότι επιτέλους γίνεται πραγματικότητα και αρχίζει να υλοποιείται,  αφού Περιφέρεια και Δημοτική Αρχή Δήμου Πηνειού προχώρησαν σε σύναψη  προγραμματικής σύμβασης με θέμα την επικαιροποιηση –ολοκλήρωση μελέτης παραλιακής οδού Νομού Ηλείας στα όρια του Δήμου Πηνειού .
Επειδή όμως , όπως  καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο θέμα μας αφορά όλους και λόγο της σοβαρότητας του θέματος , παρακαλώ όπως μου γνωρίσετε τα παρακάτω :   
H μελέτη θα εφαρμοστεί μόνο για την χάραξη παραλιακού δρόμου από Αρκούδι – έως και Παλαιοχωρι η θα επεκταθεί και σε άλλους παράπλευρους  οδούς?
Πριν την ολοκλήρωση και κατάθεση της μελέτης στα αρμόδια όργανα προς κύρωση  έχει προβλεφτεί η διαβούλευση της από το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πηνειού αλλά και από την επιτροπή διαβούλευσης για τυχόν αλλαγές η παρατηρήσεις?
Μήπως ο Δήμος Πηνειού θα έπρεπε να πραγματοποιήσει δημόσιες  ενημερωτικές ημερίδες διαλόγου  με τους Δημότες  προκειμένου να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι θα πρέπει να πράξει, ώστε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για το  τουριστικό μέλλον της περιοχής ?
Παραμένω στην διάθεση για κάθε διευκρίνιση
Βαρθολομιό 27/5/2015  
Με εκτίμηση
Φώτης .Ν. Αλεξόπουλος
Τηλ Επικ. 2103632443
Κιν 6942915786  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου