Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

False Flag σημαίνει: «πλησιάζεις το θύμα σου ύπουλα, με ψεύτικη σημαία, προκειμένου να το εξαπατήσεις, να το παραπλανήσεις...να το αιφνιδιάσεις...να του κόψεις το λαιμό στον ύπνο του...και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει, του επιτίθεσαι και τον ξεσκίζεις»...τι να θυμίζουν άραγε αυτά; ( γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος)

http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/false-flag.html


 
Μέσα Μαρτίου 2014 η κυβέρνηση της Νέας Γουϊνέας απαγόρευσε την διακίνηση νυχτερίδων προς.... «κατανάλωση», προκειμένου να ανακόψει την μετάδοση του ιού Έμπολα που, αν και ακόμη δεν ήταν σίγουρη η ταυτοποίησή του ως ο «φονικός δράστης», οπωσδήποτε πάντως οι ενδείξεις ήταν πάρα πολλές και έδειχναν πως «δούλευε» υπόγεια καιρό πριν, ήδη από τον Ιανουάριο του 2014.

Δυό χρόνια πριν, Νοέμβριο του 2012 και με αφορμή το φονικό πέρασμα του ιού από την Ουγκάντα, Καναδοί επιστήμονες πρόσθεσαν άλλη μια δυσάρεστη version και option στο οικοδόμημα του «μυστηρίου Έμπολα». Για την ακρίβεια, στις θεωρίες των τρόπων μετάδοσής του.
Πείραμά τους απέδειξε πως η εξόχως θανατηφόρα ασθένεια μπορούσε να μεταδοθεί από τους χοίρους σε πιθήκους χωρίς να μεσολαβήσει άμεση σωματική επαφή μεταξύ τους. Τουτέστιν, δια του αέρα και της αναπνευστικής οδού (http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/blog-post_96.html ).

Ως προς τον άνθρωπο, κυριαρχεί η άποψη στην ερευνητική κοινότητα πως μόνον το πρώτο ισχύει. Άμεση επαφή με τα σωματικά υγρά του αρρώστου είναι ο μόνος τρόπος μετάδοσής της.

Υπάρχουν όμως πλέον ερευνητές που υποστηρίζουν και το δεύτερο. Δηλαδή, το σενάριο «χοίρων – πιθήκων» και δη, η ανατριχιαστική πιθανότητα «αερόβιας/αναπνευστικής μετάδοσης».

Το χειρότερο ξέσπασμα του Έμπολα

Αυτό που κορυφώνεται στην Δυτική Αφρική τον Ιούλιο 2014, χαρακτηρίζεται από τον ΟΗΕ ως η χειρότερη επιδημία του ιού Έμπολα ως τώρα στην Αφρική.


Λιβερία, Γουϊνέα και Σιέρα Λεόνε έκλεισαν τα σύνορά τους για να περιορίσουν το πρόβλημα (http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/2014_29.html ).

Παρ’ όλα αυτά, πέρασε ήδη και σε τέταρτη χώρα. Τη μεγαλύτερη χώρα της Αφρικής. Τη Νιγηρία. Απέκτησε κι αυτή το πρώτο θύμα της. Άγνωστο είναι ακόμη εάν «προλάβανε» προτού χτιστεί γύρω του ένας άλλος θανάσιμος ιστός «μετάδοσης».

Πως θα μπορούσε άλλωστε να αποκλειστούν αποτελεσματικά τα σύνορα οποιασδήποτε χώρας όταν από την μόλυνση μέχρι την πλήρη επώαση και την εκδήλωση συμπτωμάτων απαιτείται κύκλος 2-3 εβδομάδων; Μέσα σ’ αυτό το διάστημα, από τον Ιανουάριο ως τώρα οι φορείς θα μπορούσαν να έχουν εξαπλωθεί όχι μόνον σε όλη την Αφρική, αλλά και στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο.
Όλοι οι «ιθύνοντες» το γνωρίζουν αυτό.

Εξαιτίας της ανευθυνότητας τόσο των εκεί Πολιτειακών παραγόντων όσο και των διεθνών (ΟΗΕ, ΗΠΑ, Ευρώπη, κλπ) έχουμε όλοι, οι πάντες «εκτεθεί». Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βιώσουμε ένα βαρύ, Αφρικανικό, μεσανατολικό, μεγογειακό ή/και πανευρωπαϊκό «επιδημικό ξέσπασμα»....

Να μην ξεχνάμε άλλωστε, πως όλες αυτές οι Αφρικανικές χώρες - θύματα και κυρίως η Νιγηρία είναι από τους κυριότερους τροφοδότες του προς Ευρώπη – και βεβαίως Ελλάδα – (λαθρο)μεταναστευτικού ρεύματος.

Οι επιδημίες – προφανώς - ενίσχυσαν αυτό το ρεύμα με αποτέλεσμα, Ιούνιο του 2014, 1500 αφρικανοί να «επιτεθούν» κυριολεκτικά στον ψηλό ισπανικό φράχτη στο Μαρόκο προκειμένου να περάσουν οπωσδήποτε στην Ευρώπη.

Οι οικονομικές δύσκολες συνθήκες δεν συνηθίζουν να γεννούν τέτοια αυτοκτονική απόγνωση. Άρα, «κάτι άλλο» συνέβη. «Κάτι άλλο» ώθησε αυτούς τους ανθρώπους σ’ αυτή την απεγνωσμένη ενέργεια.

Άραγε πόσοι απ’ αυτούς κι εν προκειμένω τους 400 φέρουν «μέσα τους αυτό το κάτι άλλο» που τους «ώθησε» να σκαρφαλώσουν αυτό το πανήψυλο, επικίνδυνο αγκαθωτό εμπόδιο»; Πόσο καλά τους «ερεύνησαν ιατρικά» άραγε οι Μαροκινές και οι Ισπανικές Υγειονομικές Αρχές προτού τους επιτρέψουν να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος;

Το ίδιο ερώτημα βεβαίως τίθεται και προς τις Ελληνικές Αρχές. Για τα «περάσματα» άλλων εξίσου «ύποπτων» ορδών μαζικής εισβολής...

Οι συνθήκες υγιεινής στις Αφρικανικές χώρες δεν πάνε προς το καλύτερο. Αντιθέτως. Με συνέπεια, διαρκώς να επιτείνουν την κατάσταση.

Κατά τη γνώμη σου, αν πίνεις νερό από το βόθρο σου τι θα πάθεις;

Ενδεικτικά να πούμε μόνον ότι σύμφωνα με έρευνα του ΟΗΕ, περίπου ο μισός πληθυσμός της Νιγηρίας (40 εκατομ Πολίτες) αφοδεύουν αλόγιστα, σωρηδόν και ακατάπαυστα σε δημόσιους χώρους (http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/40_29.html).
κάτι που σαφέστατα οδηγεί σε θανάσιμες μεταδοτικές επιδημίες όπως πχ η Χολέρα
(http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/blog-post_95.html ) και κάτι βεβαίως που επίσης αλόγιστα συνεχίζουν να κάνουν και όπου πάνε (λαθρο)μετανάστες, πχ στην Ελλάδα.

Πόσες φορές δεν έχουμε δει σε σχετικά ντοκυμαντέρ, πως στον τόπο τους, εκεί που μολύνουν πχ με περιττώματα ανθρώπων και ζώων, από εκεί ακριβώς να παίρνουν νερό προς πόση,  μαγείρεμα και καθαριότητα;

Διατροφικές συνήθειες των Αφρικανών – όπως πχ η βρώση νυκτερίδων – οδηγεί σε αρρώστειες, όπως ο Έμπολα. Παρόμοια συμπεράσματα θα μπορούσε να βγάλει κανείς και για την γενικότερη ανεξέλεγκτη και άνευ όρων βρώση τρωκτικών/ποντικών και κανθαροειδών.

Φυσικά, η κακή συντήρηση των τροφών προσθέτει ένα ακόμη γιγάντιο υγειονομικό πρόβλημα.

Λαϊκές παραδόσεις και δεισιδαιμονίες (πχ πίστη στις ιαματικές ικανότητες του Μάγου της φυλής και όχι στον γιατρό του νοσοκομείου) μαζί με τις «απρόσεκτες υγειονομικά» συμπεριφορικές πρακτικές του περίγυρου ως προς τον ασθενή ή/και νεκρό (πχ πλύσεις και επαφές με τη σωρό του χωρίς αυστηρά μέτρα προφύλαξης) επιτείνουν την διάδοσή της.

Υπάρχει επίσης σωρεία περιστατικών πχ ασθενών AIDS που έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ανήλικες επειδή ο Μάγος ή η κομπογιανίτισα της φυλής τους είπε πως μ’ αυτόν τον τρόπο θα θεραπευτούν!!!

Όταν συνδυάζονται τα παραπάνω εκρηκτικά στοιχεία – και όχι μόνον – τι συνολικό υγειονομικό αποτέλεσμα παράγουν άραγε;

Ώστε δεν σ’ ενδιαφέρει τι γίνεται στην Αφρική; Εάν σου στείλουν έναν φάκελο με ένα σαπισμένο αρρωστημένο δάχτυλο και τον ανοίξει το παιδί σου, θ’ ανησυχήσεις; Θα σε νοιάξει; Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει γύρω σου αυτή τη στιγμή...

Αυτές οι συμπεριφορές είναι υγειονομική βόμβα σήμερα στην Αφρική, αύριο (τι αύριο; Σήμερα, ήδη) στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Καθώς, μην το ξεχνάμε ούτε λεπτό: έχει ενεργοποιηθεί, καιρό τώρα, ένα ακατάσχετο, όλο και μεγαλύτερο και ανεξέλεγκτο «Μεταναστευτικό Ποτάμι» που ακατάπαυστα αδειάζει την νοσηρή ορμή του στην Ευρώπη και κυρίως στο Νότο της. Σε μεγάλο βαθμό και στην Ελλάδα.

Η Αφρική μαστίζεται στην κυριολεξία από πλήθος ασθενειών. Που όλες σχεδόν καταλήγουν θανάσιμες. Δεν θα δώσουμε σημασία σε ασθένειες που θεωρούνται εξόχως αντιμετωπίσιμες στην χώρα μας (πχ Ιλαρά, κοκκύτη, κλπ) ούτε και σε μη μεταδοτικές (όπως πχ πνευμονία, βρογχίτιδα) που βεβαίως συμμετέχουν με ένα τεράστιο ποσοστό ως προς τις αιτίες θανάτου στην Αφρικανική Ήπειρο.

Θα τονιστούν όμως κάποιες ασθένειες – μεταξύ άλλων - που όχι μόνον κρατάνε υψηλή θέση στις αιτίες θανάτου στην Αφρική αλλά ταυτόχρονα είναι ανησυχητικά μεταδοτικές και αφορούν στην Ελλάδα – για τους παραπάνω λόγους μετανάστευσης. Οι παρακάτω λοιπόν είναι από τις κυριότερες ασθένειες στην Αφρική (και που όλοι γνωρίζουν καλά πια ότι έχουν αναζωπυρωθεί δραματικά και στην Ελλάδα – γιατί άραγε;):

ΕΙΝΤΖ – Σύφιλη - Ψώρα (http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/blog-post_99.html)
Διάρροια (μας αφορά και μάλιστα όχι μόνον ως δείκτης της υγιεινής τους την οποία φέρουν μαζί τους όπου μεταναστεύουν. Να το συνδυάσουμε άραγε με το ότι τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας (και διάρροιας) στην Ελλάδα έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας τα τελευταία χρόνια;...γιατί άραγε; "Τι" ή "ποιός" συνέβαλλε και κατά ποιόν τρόπο στην επιβάρυνση της δημόσιας υγιεινής ώστε να επιπέσει ένα τέτοιο "δυσάρεστο υγειονομικό μαζικό πλήγμα" στον πληθυσμό μας; Έχει μήπως καμία σχέση με την ραγδαία άνοδο της (λαθρο)μετανάστευσης και δη σε υγειονομικές συνθήκες ανεξέλεγκτες;  http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/blog-post_31.html )

Περί False Flag και False Alarm

Το wikipedia αναφέρει τα εξής ως προς αυτόν τον στρατιωτικό όρο:
" Ο όρος FALSE FLAG (ή BLACK FLAG ) περιγράφει μυστικές στρατιωτικές ή παραστρατιωτικές επιχειρήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να παραπλανήσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε οι πράξεις να φαίνεται σαν να διεξάγονται από άλλους φορείς, ομάδες ή έθνη από αυτούς που πραγματικά τις σχεδίασαν και τις εξετέλεσαν.
Οι ενέργειες που σε καιρό ειρήνης γίνονται από μη στρατιωτικές οργανώσεις καθώς και από μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες, μπορεί κατ 'επέκταση να ονομάζονται επιχειρήσεις FALSE FLAG , εάν θέλουν να κρύψουν την πραγματική οργάνωση πίσω από μια επιχείρηση.

Το όνομα "FALSE FLAG " έχει τις ρίζες του στο ναυτικό πολέμο , όπου η χρήση μίας διαφορετικής σημαίας από την πραγματική πολεμική σημαία των εμπόλεμων ως πολεμικό τέχνασμα , πριν από την επίθεση στον εχθρό , είχε γίνει από καιρό αποδεκτή.

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι επίσης αποδεκτές σε ορισμένες περιπτώσεις στον πόλεμο στο έδαφος , για να παραπλανήσουν τους εχθρούς με παρόμοιο τρόπο , υπό την προϋπόθεση ότι η εξαπάτηση δεν γίνεται από δόλο και όλες αυτές οι εξαπατήσεις ανατρέπονται πριν από την επίθεση στον εχθρό με πραγματικά πυρά."
Η παραπάνω στεγνή πλην σαφέστατη «εγχειριδιακή περιγραφή» σας φέρνει μήπως κάτι στο νου;
Σκέφτεστε μήπως κάποιον ή κάποιους που «ταιριάζουν στην περιγραφή»; Να το πούμε αγγλοελληνιστί στο : Job description”...

Σε ποιόν άραγε έχει γίνει η «σχετική Ανάθεση Θέσης και Έργου»;

Το τεράστιο αυτό κύμα «νοσηρής (λαθρο)μετανάστευσης» είναι ξεκάθαρα μια «Δημόσια και Εθνική Απειλή». Τόσο γιατί ιδεολογικά διαπνέεται από ότι πιο φονικό υπάρχει (ισλάμ) όσο και γιατί πολιτιστικά/υγειονομικά φέρει ότι πιο καταστροφικό φορτίο θα μπορούσε να σκεφτεί ανθρώπου νους.

Επιφανειακά όμως φέρει μια «Σημαία Ευκαιρίας». Άλλοτε του (δήθεν) Οικονομικού Μετανάστη και άλλοτε του (δήθεν) Πρόσφυγα (πότε του Πολιτικού και πότε του Πολεμικού).

Όταν όμως ξέρεις ότι η φανατική θρησκεία σου (ισλαμ) και ο βάρβαρος απάνθρωπος πολιτισμός σου (πχ κλειτοριδεκτομή κι άλλα πολλά τέτοια «καλούδια») δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία και τον πολιτισμό της χώρας στην οποία θέλεις να κατοικήσεις ως μετανάστης και παράλληλα αρνείσαι ν’ αφήσεις πίσω σου αυτές τις «παραβατικές βάρβαρες φιλοσοφικές θεωρήσεις και πρακτικές σου», τότε γνωρίζεις καλά πως αυτά τα δύο θα συγκρουστούν μια μέρα και μάλιστα σφοδρά.

Συνεπώς, έρχεσαι εν γνώση σου έτοιμος γι’ αυτήν την επικείμενη σύγκρουση.
Έρχεσαι λοιπόν να «κατακτήσεις». Να πετάξεις έξω τον «πρώην κάτοικο» αυτής της χώρας για να πάρεις τη θέση του και να επιβάλλεις τα δικά σου ήθη και έθιμα. Την δική σου ιδεολογία, θρησκεία, βάρβαρο πολιτισμό.

Και φέρεις μια Σημαία Ευκαιρίας για να ξεγελάσεις με μια Τακτική Παραλλαγής τον οικοδεσπότη σου. Αυτόν που τώρα σε φιλοξενεί και στερώντας από πόρους της κοινωνίας του θρέφει, σπιτώνει και περιθάλπει εσένα, την οικογένειά σου, τα παιδιά σου.

Έρχεσαι λοιπόν συγκεκαλυμμένα επιτιθέμενος με False Flag. Με Ψευδή Σημαία.
Αυτό είναι ενέργεια πολέμου.

Και πρέπει να ξέρεις, πως, δεν έχει καμία σημασία εάν τώρα η Πολιτεία του Οικοδεσπότη σου κυβερνάται από αδιάφορους, χαλαρούς υποστηρικτές σου.
Αυτά δεν κρατάνε αιώνια.

Το επόμενο λεπτό, απόψε, αύριο το πρωί δεν θα είναι έτσι.
Το ξέρεις ότι δεν θα είναι έτσι.
Πως θ’ αλλάξουν τα πράγματα.

Εκεί επάνω, στο Τιμόνι της Πολιτείας, των Αρχών Ασφαλείας, της Δικαιοσύνης και του Στρατεύματος θα βρεθούν «άλλοι».

Αποφασισμένοι να σε αντιμετωπίσουν όπως ακριβώς είσαι.
Ως «στρατιωτικός εισβολέας». Και μάλιστα «άστολος». Και ξέρεις πως αυτό αντιμετωπίζεται από τις Στρατιωτικές Δυνάμεις όλου του κόσμου.
Μαζί και της χώρας σου.

Έλα, σκέψου το λίγο. Πως αντιμετωπίζουν τον «εισβολέα άνευ στολής»;

Θα πρέπει να σκεφτείς λοιπόν καλά, πως όταν θα γίνει αυτή η «αιφνίδια πολιτική/κοινωνική/στρατιωτική αλλαγή» εσύ θα βρεθείς «εγκλωβισμένος εδώ μέσα και μπροστά στα εξοργισμένα όπλα» αυτού που ετοιμαζόσουν να του πάρεις σιωπηρά το κεφάλι στον ύπνο.
Κατά τη γνώμη σου ποιά τύχη σε περιμένει;

Άραγε η ενδεικνυόμενη μέθοδος αντιμετώπισης θα ήταν να θεωρηθεί η παραπάνω ανησυχία ως «αδίκως και αδικαιολογήτως ενσκύπτουσα» και οδηγούσα σε «False Alarm»;
Κακώς φωνάζουμε δηλαδή «Λύκος!Λύκος!»;;;
Θα έπρεπε τάχα επ’ ουδενί να επιδειχθεί παρόμοια ανησυχία;

Σαφώς και κάποιους θα «βόλευε» κάτι τέτοιο...Ένθεν κι ένθεν...εντός κι εκτός της χώρας....
Ποιούς άραγε;

Για να ξέρουμε ποιοί θα βρεθούνε δίπλα στους παραπάνω «συγκεκαλυμμένους εισβολείς» όταν θα συμβούν τα παραπάνω....

Γιώργος Ανεστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου