Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα- Τι θα υποστούμε για να πάρουν την δόση τους

http://justiceforgreece.wordpress.com/2014/07/29/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD/

narkomanis_01
Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων, σήμερα (σ.σ. προχθές) 29 Ιουλίου 2014, εισάγεται στην βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα καινούργια μέτρα που απαιτούνται για να πάρει η κυβέρνηση τη δεύτερη υποδόση της (1 δισ. ευρώ)
Η κυβέρνηση λέει ότι δεν ανησυχεί για τυχόν αντιδράσεις και εκτιμά ότι η διαδικασία θα κυλίσει ομαλά, με αποτέλεσμα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου της, έως τις 8 Αυγούστου όταν ολοκληρώνει τις εργασίες του το β’ θερινό τμήμα.
Μερικές από τις συνέπειες που θα υποστούμε είναι αυτές :
- Θα χάσουμε ΑΦΜ και συνεπώς την δυνατότητα να εργαστούμε για να αυτοσυντηρηθούμε, σε περίπτωση που δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να πληρώνουμε φόρους και τέλη για υπηρεσίες που το κράτος έπρεπε να μας παρέχει αλλά δεν το κάνει.
Θα χάσουμε τις παραλίες και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές 
- Θα πληρώνουμε τους μισθούς, την ασφάλεια, τις διακοπές κλπ άλλων 400 φοροελεγκτών (σχεδόν μιάμιση βουλή δηλαδή …).
- Θα χρηματοδοτήσουμε φορείς του κλάδου Υγείας (νοσοκομεία κ.ο.κ.) για να αντιμετωπίσουν ληξιπρόθεσμες οφειλές για τις οποίες καμία ευθύνη φέρουμε
Περισσότερα θα μάθουμε αφού τεθεί σε δημόσιο διάλογο (;) το τελικό κείμενο του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα μέτρα που υποχρεούται να υλοποιήσει η κυβέρνηση για να πάρει την δόση της και οφείλει να παρουσιάσει στο EuroWorking Group στις 7 Αυγούστου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ
Δυτικοί φόροι και ανατολίτικο κράτος δεν πάνε μαζί.
Υπερφορολογική γενοκτονία
- Ο θάνατος του ελεύθερου επαγγελματία (από harryklynn.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου