Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Γιατί κρατήθηκε μυστική η «ξαφνική ενεργοποίηση της “Αντιαεροπορικής Άμυνας ;

http://olympia.gr/2014/05/31/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD/

Τρία στα Τρία για τον Α/ΓΕΕΘΑ αν και και το σημερινό δεν διέρρευσε παρά τις απογευματινές ώρες όταν συζητήθηκαν τα αποτελέσματα και οι χρόνοι της ξαφνικής ενεργοποίησης της Αντιαεροπορικής Άμυνας στης Χώρας !
11

Η εντολή ήταν σαφής και δόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες απο τον ίδιο το Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο μέσα από το σύστημα ! ο Στόχος διπλός να μετρηθούν οι χρόνοι και
να διαπιστωθεί η μυστικότητα του συστήματος και το δύο πέτυχαν το στόχο τους !greek-airspace_zpsdc5efa25
Ενεργοποιήθηκαν όλες οι Α/Α Μονάδες από τους (S-300 της Κρήτης και τα Patriot της Σκύρου μέχρι τους ΧΩΚ) της Μακεδονίας ,αλλά και όλα τα επιμέρους συστήματα των Μονάδων και τα αντιαεροπορικά συστήματα των Αεροδρομίων αλλά και τα Α/Α του Έβρου και των νησιών !
Το κυριότερο όμως είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία κρατήθηκε μυστική αλλά και κάποιες διαρροές δεν επιβεβαιώθηκαν από πουθενά ..πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα δούλεψε !
newego_LARGE_t_1101_54285286

Όταν πλέον η άσκηση είχε λήξει εδώ και ώρες και τα συμπεράσματα και οι διαπιστώσει έπεσαν στο τραπέζι και συζητήθηκαν η πληροφορία που έγινε γνωστή ήταν :
Τις πρωινές ώρες σήμερα δόθηκε εντολή για ενεργοποίηση του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας με συμμετοχή του συνόλου των μονάδων με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης. Η άσκηση ολοκληρώθηκε στις 12:00
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες κατά την είσοδο της τετράδας των Τούρκικων μαχητικών στο Ελληνικό (FIR )που έγινε την 15:oo υπήρξε η σκέψη να ενεργοποιηθεί η Αεράμυνα επί πραγματικού στόχου αλλά όλες αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν τουλάχιστον επίσημα.
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου