Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ» ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!


Στην φωτογραφία πάνω: Μικρό μέρος των «αρχαιοελληνικών» και «εθνικιστικών» ευρημάτων της Αστυνομίας στο σπίτι του κατηγορούμενου Χ. Παππά: Βλέπουμε δύο ναζιστικές σημαίες, έναν πίνακα με σβάστικες που προφανώς απεικονίζει...ελληνική Ιστορία, ένα μπουκάλι της οργάνωσής του και το χειρότερο; 4 μπουκάλια κρασί με τη μουτσούνα του Μουσολίνι!!! Ναι, την ήττα του οποίου από τον Ελληνικό Στρατό θα γιορτάσουμε σε λίγες μέρες, στις 28 Οκτωβρίου! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ Ο Παππάς!!!
Τρίζουν τα κόκκαλα των γενναίων Ελλήνων και ειδικά των Ηπειρωτών, που πολέμησαν με κάθε τρόπο τους φασιστομουσολινικούς! Υβρίζεται η αυτοθυσία των Ηπειρωτών Ηρωίδων, που κουβαλούσαν τόνους όπλα και πολεμοφόδια στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου, για να...καμαρώνει μετά από χρόνια ένας συντοπίτης τους (!!!) για τον Ιταλό επίδοξο κατακτητή που πολέμησαν τα παιδιά τους! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΗ!
(Για περισσότερες «αρχαιοελληνικές» φωτογραφίες των ευρημάτων της Αστυνομίας, πατήστε εδώ).
Ακολουθεί ένα πολύ εύστοχο σχόλιο του π. Παντελεήμονα, που με λακωνικό και εύστοχο τρόπο αποδομεί οριστικά την «επιχειρηματολογία» των χιτλερομουσολινικών:
Λοιπόν, για φανταστείτε να ήταν η 17 Νοέμβρη μια παράταξη με ελληνικές σημαίες, να μοίραζε ψωμί, να έδερνε αλλοδαπούς και να αυτοσυστήνοταν σαν χριστιανική ομάδα. 

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; Θα διερηγνύαμε τα ιμάτια μας για την σύλληψή τους;

Καταλάβατε το λάθος σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου