Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Και η Χρυσή Αυγή, δηλώνει Αμεσοδημοκράτισα (Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου)

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου, 2013. 
Και η Χρυσή Αυγή, δηλώνει Αμεσοδημοκράτισα.
Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, είχε πει κάποτε ο Γιάννης Τσαρούχης, ο γνωστός ζωγράφος, και επίσης καλός γνώστης των νεοελληνικών παθογενειών.
Έτσι, μετά τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, (συμπεριλαμβανομένου του Μανώλη Γλέζου), τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμένο, τώρα και εξ’ ονόματος της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε με κάθε επισημότητα στη Βουλή των Ελλήνων, πως «η Χρυσή Αυγή, είναι υπέρ της Άμεσης Δημοκρατίας».
Επειδή λοιπόν την Άμεση Δημοκρατία την ερμηνεύει ο καθείς κατά το δοκούν, να υπενθυμίσουμε σε όλους για μια ακόμη φορά, πως Άμεση Δημοκρατία δεν είναι το Πατριωτικό Μέτωπο και ο Βιτάλης, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, η Χρυσή Αυγή και ο Κασιδιάρης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Καμένος, οι Ενεργοί Πολίτες και ο Μανώλης Γλέζος, το ΔΗΚΙ και ο Μαντάς και πάει λέγοντας.
Άμεση Δημοκρατία είναι το πλήρες πέρασμα των εξουσιών κατ’ ευθείαν στο Λαό.
Δηλαδή, για εκατομμυριοστή φορά: Ο Λαός νομοθέτης, ο Λαός Δικαστής, ο Λαός υπεύθυνος για την Ασφάλεια της Γειτονιάς και της Πατρίδας του. Όπως γίνεται δηλαδή εδώ και 152 χρόνια στην Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια και εδώ και 4 χρόνια στην Ισλανδία του Όλαφουρ Γκρίμσον.
- Επειδή λοιπόν αυτή η ιστορία με την εκμετάλλευση της προοπτικής της Άμεσης Δημοκρατίας, καταντάει πια γραφικότητα, αγγίζοντας τα όρια μερικές φορές της γελοιότητας.
- Επειδή το Πατριωτικό Μέτωπο εδώ και 30 χρόνια υπερασπίζεται με πάθος την καθαρή μορφή της, όπως αυτή κωδικοποιήθηκε στο Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα το οποίο καταθέσαμε εδώ και 3 χρόνια στην κρίση του ελληνικού Λαού.
- Επειδή δεν σκοπεύουμε να επιτρέψουμε το όραμά μας για πραγματική Δημοκρατία - ένα όραμα αρκετών πια Λαών του κόσμου - να γίνει αναλώσιμο είδος, στους πεινασμένος για εξουσία κομματικούς μηχανισμούς κάθε είδους.
Καλούμε για μια ακόμη φορά όλους τους πολιτικούς φορείς οι οποίοι ομιλούν για Άμεση Δημοκρατία, ή να αποδεχτούν την πρότασή μας, ή να πάψουν να ξεφτιλίζουν την τελευταία ελπίδα των Λαών όλου του Κόσμου: Την Άμεση Δημοκρατία.
Να υπενθυμίσουμε πως η πρόταση μας, δεν είναι ούτε κάποιου είδους «μανιφέστο», ούτε ιδεολόγημα, αποκύημα της φαντασίας του οποιουδήποτε.
Είναι σαφής και ξεκάθαρη κωδικοποίηση του περάσματος των εξουσιών στον Ελληνικό Λαό.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Συγκροτούμε ενιαίο πολιτικό Αμεσοδημοκρατικό φορέα, ανεξάρτητα με τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές των συνιστωσών του, και  με τους παρακάτω και μόνον στόχους:
1. Κατέρχεται ενιαία στις εκλογές και φυσικά κερδίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των εδρών της Βουλής.
2. Στο Κοινοβούλιο, ο ενιαίος Αμεσοδημοκρατικός αυτός πολιτικός φορέας, δεν εισέρχεται σε καμία περίπτωση στην όποια μορφή διαχείρισης της εξουσίας. Κρατάει μόνο τον τυπικό χαρακτήρα της Βουλής, όπως αυτός ορίζεται από τον υφιστάμενο Κανονισμό της και παράλληλα αρνείται όλα τα βουλευτικά προνόμια (αποζημίωση, διευκολύνσεις κλπ).
3. Ψηφίζει - και μόνον αυτό - το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, το οποίο παραδίδει όλες τις εξουσίες στο Λαό.
4. Σε διάστημα το πολύ 2 μηνών, με την ολοκλήρωση της ψήφισης του Νέου Συντάγματος, διαλύει τη συντακτική Βουλή.
5. Στις επόμενες εκλογές, με βάση το ισχύον Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, το οποίο δεν αναγνωρίζει Κόμματα και Παρατάξεις, αλλά μόνον Πολίτες, κατέρχεται ο καθείς κατά τις θέσεις του, και διεκδικεί τις αιρετές, και άμεσα πια ανακλητές εκπροσωπήσεις κατά το δοκούν.
6. Από κει και πέρα, ο Ελληνικός Λαός, με τις Πρωτοβουλίες και τα Δημοψηφίσματά του, αποφασίζει για Μνημόνια, Τρόϊκα κλπ, αλλά και για το ποιοι θα πάρουν τον δρόμο για τον Κορυδαλλό, μέσα φυσικά από τη νέα μορφή των Δικαστηρίων, τα οποία είναι πλήρως Λαϊκά/Ορκωτά.
Αυτή είναι η μόνη πρόταση η οποία μπορεί να σταθεί σοβαρά ενώπιον του συνόλου του ελληνικού Λαού. Όλα τα άλλα, είναι φληναφήματα των κομμάτων "δια άγραν ψήφων" από τα συνήθη κορόϊδα, τους Πολίτες, τα οποία μας δημιουργούν τη διαρκή αίσθηση μετεωρισμού, και της ναυτίας την οποία αυτός προκαλεί.
Λοιπόν κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ, της Χ.Α. των Α.Ε.,
Αν πραγματικά επιθυμείται Άμεση Δημοκρατία, αυτός είναι ο δρόμος. Και όχι τα «να βγω πρώτα στην εξουσία και μετά βλέπουμε».
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com
  
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com  
Ελληνική Τράπεζα Σπόρων 
Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρία.
http://eltraspor.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου