Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Tι δεν σας λένε τα ΜΜΕ για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία! (video)

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/08/t_28.html


"Οὐ γάρ ἐστι κρυπτὸν ὃ οὐ φανερὸν γενήσεται, οὐδὲ ἀπόκρυφον ὃ οὐ γνωσθήσεται καὶ εἰς φανερὸν ἔλθη..." (Λουκ. κεφ.Η', στ.17)

Το Ρωσικό κανάλι "Russia 24" με απεσταλμένους στον πόλεμο που διεξάγεται στη Συρία, ξεσκεπάζει την προπαγάνδα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
"Μουσουλμάνοι" από το πουθενά, ζητάνε "ελευθερία" στο όνομα του Αλλάχ, σφάζοντας Χριστιανούς.
Τώρα που χάνουν τη μάχη και τους εγκαταλείπουν και οι Αμερικανοί, ανοίγουν το στόμα τους και λένε την αλήθεια."Σκοτώναμε οικογένειες και τα ρίχναμε στο στρατό. Σφάζαμε ανθρώπους που δεν είχαν ακόμα ξυπνήσει. Μετά βάζαμε εκρηκτικά για να φανεί ότι βομβάρδισε η αεροπορία...".
Αυτό που συμβαίνει στη Συρία,είναι όντως ένα τεράστιο πρόβλημα για την Αμερική; Ο πρόεδρος Al Assad,μπορεί να είναι φτωχός,αλλά επιτρέπει στους Σύριους,ανεξαρτήτου θρησκευτικών πεποιθήσεων να ζουν με ειρήνη. Η Αl Qaida στο Iraq,έχει δημοσίως παραδεχτεί,ότι ο στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα υπερκράτος της Al Qaida,αποτελούμενο από το Ιράκ και τη Συρία.Χρηματοδοτώντας τις δήθεν εξεγέρσεις,η κυβέρνηση των Η.Π.Α παρέχει στην Al Qaida την
παράδοση των κλειδιών σε αυτό το υπερκράτος. Οι Η.Π.Α υποστηρίζοντας την ανατροπή του Assad,χωρίς αμφιβολία,θα παραδώσουν τη Συρία στην Al Qaida και η σφαγή που θα πραγματοποιηθεί σε εκατομμύρια Σύριους,συμπεριλαμβανομένων των Χριστιανών,των Εβραίων,των Αλεβιτών και των Μουσουλμάνων,θα περάσει στην κατοχή τους.
Δείτε το παραπάνω σχετικό βίντεο (σκληρές εικόνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου