Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ> O άγνωστος εραστής της Lady Di, o πρίγκιπας Harry που του μοιάζει επικίνδυνα και τα νέα στοιχεία για την δολοφονία της

http://www.kourdistoportocali.com/articles/23199.htm


Η ιδέα και μόνο ότι η Νταιάνα και ο μουσουλμάνος Ντόντι Αλ Φαγέντ ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν προκαλούσε σοκ και δέος στο παλάτι, σε ένα μεγάλο κομμάτι της αγγλικής κοινωνίας και δεν άρεσε καθόλου στην διαβόητη Μ16.
Σύμφωνα με το SKY News, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου (Σκότλαντ Γιαρντ) εξετάζει νέες πληροφορίες που δείχνουν ότι η Νταϊάνα και ο μνηστήρας της Ντόντι Αλ Φαγέντ δολοφονήθηκαν από έναν πρώην στρατιώτη των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέκρινε πρόσφατα τα πεθερικά ενός πρώην στρατιώτη, που πέρασε από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία, και τώρα αξιολογεί τα στοιχεία που συγκέντρωσε. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει άλλες λεπτομέρειες, λέγοντας ότι η αξιολόγηση συνεχίζεται από τους αξιωματικούς του τμήματος ειδικών εγκλημάτων.
«Η Μητροπολιτική Αστυνομία εξετάζει τις πληροφορίες που έλαβε πρόσφατα σε σχέση με τους θανάτους (της Νταϊάνας και του Ντόντι Αλ Φαγέντ) για να διαπιστώσει κατά πόσον είναι αξιόπιστες» ανέφερε σε δήλωσή του.

 0227082367035625

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ σκοτώθηκαν όταν η Mercedes Benz που επέβαιναν συνετρίβη στη σήραγγα Πλας Ντε Άλμα του Παρισιού.


«Δεν πρόκειται για μια νέα έρευνα στο πλαίσιο της Επιχείρησης Paget» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η Επιχείρηση Paget (από το όνομα του πρώην αστυνομικού επιτρόπου Λόρδου Στήβενς Πέιτζετ) ξεκίνησε στις 6 Ιανουαρίου του 2004, για να διεξάγει έρευνες σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι η MI6, η μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ηνωμένου Βασίλειου, κάτω από τις διαταγές της βασιλικής οικογένειας, προκάλεσε σκόπιμα το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, που σκότωσε την Νταϊάνα και τον Ντόντι.
Η πρώτη έκθεση με τα πορίσματα της ποινικής έρευνας δημοσιεύθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2006. Η ολοκλήρωση της έρευνας έγινε στις 7 Απριλίου 2008.
Η έρευνα, τα πορίσματα της οποίας καλύπτουν 832 σελίδες, και η οποία απασχόλησε δεκατέσσερις έμπειρους αστυνομικούς σχεδόν επί τρία χρόνια, εξέτασε 250 μάρτυρες και κόστισε 7,27 εκατομμύρια ευρώ, δεν κατέληξε σε κανένα ουσιαστικό συμπέρασμα.
Έτσι, τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς και τα γεγονότα που ακολούθησαν, παραμένουν μέχρι σήμερα σκοτεινά. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο οδηγός της μοιραίας Mercedes Benz, Ανρί Πολ, ήταν μεθυσμένος. Αυτός και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ βρίσκουν ακαριαίο θάνατο, ενώ η Νταϊάνα μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο όπου εκπνέει λίγο αργότερα.


Μοναδικός επιζών του ατυχήματος ο σοβαρά τραυματίας σωματοφύλακας του ζεύγους Ρις Τζόουνς-photo πάνω, ο μόνος, ίσως, άνθρωπος που μπορούσε να δώσει μια πειστική εξήγηση για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Αν και από τότε πέρασαν χρόνια και η υγεία του αποκαταστάθηκε, ακόμη δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη!
Τώρα πάντως ανοίγει μια νέα σελίδα, καθώς οι νέοι μάρτυρες κατέθεσαν ότι το ζεύγος δολοφονήθηκε από έναν πρώην στρατιώτη των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
Η ανακοίνωση αυτή της Σκότλαντ Γιαρντ συμπίπτει με την επικείμενη επέτειο του θανάτου του ζευγαριού, στις 31 Αυγούστου.

0327082367035626


Δεκαέξι χρόνια πριν… Ξημέρωμα 30ής προς 31η Αυγούστου 1997. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι
Αλ Φαγέντ ανασύρονται νεκροί από τα συντρίμμια της μοιραίας Μερσεντές στο Παρίσι.
Η Νταϊάνα ήταν τότε 36 ετών.



Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΝΤΙ ΚΑΙ Ο HARRY ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ







«…Ο βασιλιάς καθόταν στο θρόνο του ντυμένος με πορφύρα και ερμίνα, πάνω σ’ έναν πολύ απλό κι ωστόσο μεγαλόπρεπο θρόνο.
 Ά! Να ένας υπήκοος, φώναξε ο βασιλιάς, μόλις φάνηκε ο μικρός πρίγκιπας.
Κι ο μικρός πρίγκιπας αναρωτήθηκε:
Πως μπόρεσε να μ’ αναγνωρίσει, αφού ποτέ του δεν μ’ είχε ξαναδεί!
Δεν ήξερε πως για τους βασιλιάδες, ο κόσμος είναι πολύ απλοποιημένος.
Όλοι οι άνθρωποι είναι υπήκοοι…» (Antoine de Saint Exupery, «Ο Μικρός Πρίγκιπας»).

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα με πολλά ονόματα (Ηνωμένο Βασίλειο, Κοινοπολιτεία, Μ. Βρετανία, Αγγλία) ήταν ένα πριγκιπόπουλο που ζούσε τη ζωή του play-boy, κάπνιζε μαριχουάνα και έπινε αλκοόλ από τα εφηβικά του χρόνια, ξεφάντωνε σε πάρτι και για να σπάζει την ανία του φορούσε και καμιά στολή Ναζί.
Το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού μας ζούσε στα πολυτελή παλάτια της βασιλικής του οικογένειας και όταν το παραξήλωνε τον έβαζαν για λίγες μέρες σε κάποιο “rehab” για αποκατάσταση και αποτοξίνωση.


Ο μικρούλης πρίγκιπας είχε ένα μεγάλο όνομα (που μπορεί και να μην ήταν ακριβώς δικό του επειδή υπήρχαν και κάποιες υποψίες για την καταγωγή του), αλλά ήταν περισσότερο γνωστός με το υποκοριστικό του.
Όταν γεννήθηκε τον βάφτισαν Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, αλλά οι υπήκοοι τον αποκαλούσαν χαιδευτικά Harry (όπως κι εμένα).
Ο «μπαμπάς» του ήταν κι αυτός πρίγκιπας αλλά είχε την ατυχία να διαθέτει μια μάνα χαλκέντερη που δεν αποχωριζόταν το θρόνο της με τίποτε και που δεν φαινόταν να εγκαταλείπει τα εγκόσμια πριν γίνει τουλάχιστον 200 χρόνων (στα παραμύθια όλα συμβαίνουν).

Lady "Di" και Dodi
Ο μικρούλης Harry φοβόταν πολύ τη γιαγιά του και ιδιαίτερα εκείνο το σκήπτρο που κρατούσε πάντα στα χέρια της.
Ο «μπαμπάς» παντρεύτηκε μια κοινή θνητή που την αγάπησαν οι υπήκοοι πολύ καθώς ήταν μια απ’ αυτούς, όμως σκοτώθηκε σε Παρισινό τούνελ ανάμεσα σε πράκτορες του ΜΙ6 και σε παπαράτσι φωτογράφους, μαζί με τον αγαπημένο της - που δεν ήταν ο μπαμπάς του Harry - αλλά ένας πιστός του Ισλάμ που τον έλεγαν Dodi (“Do”).
Είπαν, ότι η μαμά του Harry η Lady “Di” (την δική μου την έλεγαν Λούλα), αγαπούσε τον “Do” και αν δεν πέθαινε θα έφερνε στον κόσμο αδελφάκια του Harry που μπορεί και να ήταν πιστά στο Ισλάμ, αλλά μπορεί και όχι (όπως εγώ).
Ξέχασα να σας πω ότι ο πρίγκιπας Harry ήταν 3ος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο, γιατί εκτός από τον «μπαμπά» του είχε κι έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor (δεν είχε χαιδευτικό).

Diana και Dodi
Οι Πρίγκιπες Harry και William



Εμάς δεν μας ενδιαφέρει και πολύ (σ’ αυτό το παραμύθι) η ζωή του William και θα παραμείνουμε (όσο γίνεται) στον Harry που στο κάτω-κάτω της γραφής είχε και κόκκινα μαλλιά (όπως ο μπαμπάς του).
Ο «μπαμπάς» του, αγαπούσε την “Di” αλλά με έναν άλλο τρόπο αγαπούσε και την Camilla (καμιά σχέση με τις συμπαθείς καμήλες του Ισλάμ), που κι αυτή αγαπούσε τον Ρωμαιο-Καθολικό άνδρα της τον Andrew Parker Bowles (καμία σχέση με τα balls) αλλά χώρισαν προς θλίψη των δυο τους παιδιών, της Laura (αγνώστου νονού) και του Tom (νονός του ήταν ο «μπαμπάς» του Harry).
Ο Κάρολος και η Καμίλα
Ασχέτως με τα παραπάνω, η δική μου νονά δεν είχε βασιλική καταγωγή και ούτε σειρά σε καμιά διαδοχή κάποιου θρόνου, είχε όμως ένα φοβερό μπαστούνι που το φοβόμουν πολύ (αυτό όφειλα ως Χάρης να το αποσαφηνίσω).
Πολύ μετά το θάνατο της “Di” ο Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor (ο «μπαμπάς» του Harry), παντρεύτηκε επιτέλους την καλή του που τώρα λέγεται Camilla Rosemary Mountbatten-Windsor και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν παιδιά αφού η Camilla υπέστη πρόσφατα hysterectomy.
Η γιαγιά του Harry, η Elizabeth Alexandra Mary Windsor, (που είναι και Βασίλισσα Καναδά, Αυστραλίας, Ν. Ζηλανδίας, Τζαμάικας, Μπαρμπάντος, Μπαχάμας, Γκρενάντα, Παπούα Ν. Γουινέας, Νήσων  Σολομώντος, Τουβάλου, Αγία Λουτσία, Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Μπελίζε και Σεντ Κιτς-Νέβις), επέτρεψε τον γάμο μόλις η Camilla πάτησε τα 55 και δεν απαίτησε προίκα (ο «μπαμπάς» του Harry είναι ένα χρόνο νεότερός της).
Ο Πρίγκιπας Harry με την Chelsy Yvonne Davy


Ο κοκκινομάλλης Harry που ζούσε φρουρούμενος από ΜΙ5-ΜΙ6 (καμία σχέση ως «κοκκινομάλλης» με την έκπτωτη βασιλική οικογένεια του Max και της Tilli που ζούσαν υπό την προστασία της CIA στο γνωστό βιβλίο με τις συνομωσίες των κοκκινομάλληδων  “Still Life with Woodpecker” του
ΟJames Hewitt καο ο Πρίγκιπας Harry.
Tom Robbins), μπορεί να μην ήταν οπαδός της ομάδας Chelsea (ούτε και του Παναθηναικού όπως εγώ), αλλά ήταν ερωτευμένος με την Chelsy Yvonne Davy από την Χαράρε της Ζιμπάμπουε.
Πριν από περίπου 23 χρόνια είχε γοητευτεί από τον ταγματάρχη James Hewitt του Βρετανικού Ιππικού και μάλιστα είχε παραδεχτεί τη μοιχεία (αποποινικοποίηση ή όχι η μοιχεία είναι μοιχεία), δηλώνοντας σε συνέντευξή της (“Panorama”): «Ναι, τον λάτρευα».
Μπορεί ο θείος του Harry ο πρίγκιπας Andrew Albert Christian Edward Mountbatten-Windsor να πολέμησε ως πιλότος ελικοπτέρου στον πόλεμο των Falklands, όμως, ο κοκκινομάλλης James Hewitt (γνωστός και ως “Gentleman Jim”, αποφοίτησε από την Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst και πολέμησε στον Πόλεμο του Κόλπου ως κυβερνήτης άρματος μάχης.
Andrew Albert Christian Edward Mountbatten-Windsor
Ο “Gentleman Jim” πέρασε και κάποιες περιπέτειες με «άλλα κόλπα»
Ο “Gentleman Jim” πέρασε και κάποιες περιπέτειες με «άλλα κόλπα» και κάποτε συνελήφθη σε ένα μπαρ με κοκαίνη στην κατοχή του.
Παρά τα κόκκινα μαλλιά, την εξαιρετική ομοιότητα, τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο James Hewitt και ο Harry είναι δυνατόν να έχουν κάποια εξ’ αίματος συγγένεια (όπως δηλαδή έχω εγώ με τον πατέρα μου, αποδεδειγμένα πράγματα).
Aλλωστε, ο ίδιος ο “Gentleman Jim” αρνείται μετά βδελυγμίας (τι gentleman θα ήταν) ότι είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα, σε πείσμα της ομοιότητας, των ναρκωτικών, την Ακαδημία Sandhurst που τέλειωσαν κι οι δυό με την ίδια ειδικότητα στα τεθωρακισμένα και τα κόκκινά τους μαλλιά.
Σ’ ότι αφορά στον Πόλεμο του Κόλπου που πήρε μέρος ο αγαπημένος ταγματάρχης της “Di”, μάλλον θα πρόκειται για σατανική σύμπτωση το γεγονός ότι και ο 22χρονος πλέον Harry θέλησε να πολεμήσει στο Ιράκ.


Βέβαια, όταν ο Harry πηγαίνει στα πάρτι και στα μπαρ συνοδεύεται πάντα από τους άγρυπνους σωματοφύλακες που διαθέτουν ΜΙ5/ΜΙ6, υπηρεσίες που αναφέρονται στον παππού του Philip Mountbatten πρίγκιπα της Ελλάδας και της Δανίας (που δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την “Di”).
Η θητεία στο Ιράκ θα μπερδέψει τα πράγματα με την ασφάλεια καθώς ο ίδιος ο Harry θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια στους άνδρες του.
Απ’ την άλλη, ο Harry θα μπερδέψει τους εχθρούς Ισλαμιστές, αφού θα πάει στο Ιράκ με το όνομα “Cornet Wales” που δεν το γνωρίζουν οι κακοί Σουνίτες νοσταλγοί του αρχισατανά Σαντάμ Χουσείν, που τον κρεμάσαμε αλλά δεν ησυχάσαμε (δοξασμένο να είναι το όνομα του Προφήτη).
Είναι και εκείνοι οι Σιίτες του παράξενου Moqtada al-Sadr μ’ αυτό τον στρατό των Mahdi που θέλουν να τον κυνηγήσουν, για να μην αναφέρουμε και τον ελεεινό Ayman al-Zawahiri που τρίβει τα χέρια του χαιρέκακα.   
Παρ’ όλα αυτά, ο Harry επιμένει να πάει στον πόλεμο για να διηγείται τις ιστορίες της ερήμου στην Chelsy (τρίφυλλα και τζιβάνες) και μάλιστα σε εποχή που ο αναθεματισμένος Tony αποφάσισε (μες σε καπνούς και σε βρισιές στα Μπαρμπάντος μαζί με τον Cliff) να αποσύρει στρατεύματα από το Ιράκ.
Μπορεί ο Harry να γυρίσει από το Ιράκ σώος, αβλαβής και δαφνοστεφανωμένος, αλλά μπορεί και να είναι κάπως άτυχος (όπως εγώ) και να μη συναντήσει ομόθρησκους του “Do” για να σκοτώσει, οπότε θα γυρίσει «άκαπνος» (παρά τα τρίφυλλα και τις τζιβάνες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου