Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κινδυνεύουν να καούν σαν βεγγαλικά του Nammos τα τρόλει της μίζας. Aνεγκέφαλος ελεγκτής απειλεί να κάνει τον Αύγουστο, Δεκέμβρη του '08!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/23164.htm



Η Αραβική Άνοιξηξεκίνησε πριν από δύο χρόνια στην Τυνησία, όταν ένας πωλητής λαχανικών αυτοπυρπολήθηκε. Οι φλόγες αρχικά εξαπλώθηκαν στην υπόλοιπη χώρα και στη συνέχεια κατάπιαν ολόκληρη την περιοχή.To Δεκέμβριο του 2008 οι σφαίρες του Κορκονέα έστελναν στο άλλο κόσμο την νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο και λίγες ώρες αργότερα έπιασε φωτιά η Αθήνα.
Την Τρίτη ένας ανεγκέφαλος ελεγκτής των τρόλει- που αγοράστηκαν μέσα σε μια ομίχλη μίζες από τις γερμανικές εταιρείες- οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο Θανάση Καναούτη σε μια πόλη-την Αθήνα-η επίπλαστη ηρεμία της οποίας κρέμεται στην κυριολεξία από μια κλωστή.
Η πρωτεύουσα για πολλούς λόγους (μεταναστευτικό, φτώχια, εξαθλίωση, χαράτσια, συμμορίες της νύχτας, συμμορίες νταβατζήδων, παράνομα καλάσνικωφ κλπ) είναι η πυριτιδαποθήκη της Ελλάδας.
Μπορεί να αρπάξει φωτιά σε χρόνο dt και να γίνει το Σύνταγμα πλατεία Ταχρίρ. Κι όλα αυτά για να μαζέψουν οι ελεγκτές, ευρώ προς ευρώ, από τους τζαμπατζήδες επιβάτες τις μίζες των διεφθαρμένων πολιτικών και στελεχών του ΟΑΣΑ-ή όπως διάολο λεγόνταν εκείνη την εποχή που κάτι εξαφανισμένοι σήμερα πολιτικοί αγόραζαν ακόμη τρόλει και τρένα που δεν ήταν συμβατά με τις ράγες και έμειναν να σκουριάζουν σε ξεχαρβαλωμένα αμαξοστάσια.
Τα πεταμένα δις σε μίζες διεφθαρμένων εξουσιαστών προσπαθούν να μαζέψουν ευρώ ευρώ από τους τζαμπατζήδες των μέσω μεταφοράς οι καουμπόιδες ελεγκτές.
Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούμε το να είναι κανείς τζαμπατζής. Αυτό δεν είναι μαγκιά μια και το εισιτήριο που γλιτώνει ο ένας το πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι με τα χρέη των ξιπασμένων δημόσιων οργανισμών.
Μόνο που δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν- οι ξιπασμένοι και χυδαίοι δημόσιοι οργανισμοί οι οποίοι είναι τίγκα στους μιζαδόρους και τα λαμόγια- ανεγκέφαλους κυνηγούς κεφαλών για να εκτελούν τους τζαμπατζήδες.
Ο θάνατος του Θανάση απειλεί να μετατρέψει τον Αύγουστο του 2013 σε Δεκέμβριο του 2008 και να πάρει φωτιά ο κώλος των υπουργών της κυβέρνησης από κει που δεν το περιμένουν.Όπως επίσης να παραδοθούν στις φλόγες της οργής καμιά 200αριά τρόλει τα οποία θα καίγονται σαν βεγγαλικά του Νammos, επειδή ένας μακάκας ελεγκτής κι ένας ουγκ οδηγός συνανατήθηκαν στην διασταύρωση επιβολής και μαγκιάς της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου