Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Όλο το παρασκήνιο για τη «χυλόπιτα» Λιάγκα – Σκορδά στο Mega

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο υπερχρεωμένο Mega η αιφνίδια αποχώρηση του πετυχημένου ζεύγους, τόσο στη ζωή όσο και του τηλεοπτικού, Γ.Λιάγκα και Φαίης Σκορδά με κατεύθυνση την αντίστοιχη ανταγωνιστική ζώνη του ΑΝΤ1.
Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ANTINEWS αναφέρουν ότι το ζεύγος κινήθηκε διακριτικά ενώ η θρυαλλίδα στις σχέσεις του με το κανάλι έσπασε όταν ο διευθυντής Προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος αρνήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα να του δώσει το πράσινο φως για βραδινό talk show. Παράλληλα το πετυχημένο ζευγάρι, που απογείωσε την τηλεθέαση, έφερε χορηγούς και διαφήμιση και έχοντας υποστεί δύο φορές «κούρεμα» στις αποδοχές του, επέλεξε περίπου τις ίδιες αποδοχές στον ΑΝΤ1 για τη ζώνη 10 π.μ. με 1 μ.μ. με παράλληλη μείωση κατά μια ώρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη που θα ξεκινά στις 7 π.μ. Ο τίτλος της νέας εκπομπής θα είναι «Πρωινό ΑΝΤ1 (Παρέα)». Βέβαιη θεωρείται προς το παρόν η Λίτσα Πατέρα ενώ σχεδόν σίγουρη είναι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Στο Mega τρέχουν και δεν φτάνουν να καλύψουν το δύσκολα αναπληρούμενο κενό. Ο Διευθυντής Προγράμματος Πέτρος Μπούτος σπάει το κεφάλι του και μεταξύ των λύσεων που έχει στη διάθεσή του είναι η επαναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει τον «Ομορφο Κόσμο». Πάντως ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος, μέσα από την σελίδα του στο facebook δίνει εμμέσως πλην σαφώς την άποψή του σχετικά με την απροσδόκητη μετεγγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον Ant1 σχολιάζοντας: «Κούνησαν μαντήλι χωρίς καν προειδοποίηση…».
Επιπλέον, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ανέβασε ένα άρθρο από το site aixmi, το οποίο μιλά για έλλειψη τακτ εκ μέρους των μέχρι πρότινος παρουσιαστών της πρωινής ζώνης του Mega.
Χαρακτηριστικές φράσεις του εν λόγω άρθρου είναι: «Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ. Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε στον Πέτρο Μπούτο την απόφασή τους, λίγες μόλις ώρες πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση του Αντέννα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου