Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!!

http://adagonismos.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html#more




Διαβάζω 146 σελίδες και δεν λένε να τελειώσουν. Η παρανομία στο μεγαλείο της. Η μεγαλύτερη αλυσίδα της Ελλάδας, το συνώνυμο της μπαταρίας κάποτε και της κινητής τηλεφωνίας στην συνέχεια, είναι ο μεγαλύτερος παραβάτης του δικαίου.
Επί 23 χρόνια παραβίαζε την νομοθεσία επιβάλλοντας με την ισχύ του παράνομους όρους στους κακόμοιρους δικαιοπαρόχους του δικτύου του.
Με απλά λόγια έλεγχε τις τιμές και δεν τους άφηνε να πουλάνε σε διαφορετικές τιμές από αυτές που επέβαλε.
Από το 2006 η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανήκει στηνCOSMOTE, δηλαδή στον περίφημο ΟΤΕ. Με αντιπρόεδρο του Δημήτρη Τζουγανάτο,
τον άρχοντα του Ανταγωνισμού, πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, επιβλέποντα καθηγητή στο διδακτορικό της διευθύντριας της Νομικής Υπηρεσίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού επί 4 χρόνια (κατά σύμπτωση όσο διερευνούσε η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΑΝΤ τα αδικήματα της εταιρείας του), και πρωταθλητή στην υπεράσπιση εταιρειών ενώπιον της ΕΠΑΝΤ, κανείς θα περίμενε το καμάρι του να είναι συμμορφωμένο με την νομοθεσία που ο ίδιος υπερασπίζεται ως νομικός. Την διδάσκει κιόλας!!!
Θα φτιάξω ένα blog που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Με πλήρη ανάλυση της εισήγησης της ΓΔΑ, με παράθεση όλων των στοιχείων, των συμβάσεων κλπ.
Πρέπει όλος ο κόσμος να μάθει ότι η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θυγατρική τηςCOSMOTE και του ΟΤΕ, εις γνώση της παραβίαζε την νομοθεσία επί 23 χρόνια και οδηγούσε τις τιμές των προϊόντων στα ύψη. Πιστεύω ότι δεκάδες δικαιοπάροχοι θα είναι συμπαραστάτες μου σε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου