Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ναι του Πατριωτικού Μετώπου στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Αμυγδαλέζα.

Αθήνα, 12 Αυγούστου 2013.
Ναι του ΠΑΜ στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Αμυγδαλέζα.
Κατ’ αρχήν ΝΑΙ του Πατριωτικού Μετώπου στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες από την Αμυγδαλέζα. Με ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προσέγγιση όμως, την οποία αν δεχθεί ο κ. Τσίπρας, θα υποβάλλουμε για έγκριση, στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος.
Η πρότασή μας, συγκεκριμένη, συγκροτημένη και θεωρητικά τουλάχιστον εφικτή, έχει ως εξής, και περιλαμβάνει και όλα τα κόμματα της αριστεράς: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ:
Τα τρία κόμματα της αριστεράς, έχουν ψηφιστεί στις τελευταίες εκλογές, από 2.381.513 πολίτες.
Αναλυτικότερα: 1.671.597 πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, 430.177 ψήφισαν ΚΚΕ, και 279.739 ψήφισαν ΔΗΜΑΡ.
Εδώ βρίσκεται και η άμεση απάντηση στο πρόβλημα της φιλοξενίας, διατροφής, υποστήριξης κλπ των παράνομων μεταναστών, οι οποίοι υπολογίζονται στα 2 με 2,5 εκατομμύρια:
Αν ο κάθε ψηφοφόρος των αριστερών κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, αναλάβει υπό την προστασία του από έναν μετανάστη, έχουμε άμεση λύση του προβλήματος, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσουμε ως κοινωνία, για το πώς θα πρέπει να λυθεί συνολικά  και οριστικά, το πάρα πολύ σημαντικό αυτό πρόβλημα.
Το Πατριωτικό Μέτωπο από την πλευρά του, δεσμεύεται να εισηγηθεί στα 68.231 μέλη και φίλους του, να φιλοξενήσουν/αναλάβουν υπό την προστασία τους, από έναν παράνομο μετανάστη. Αυτή η δέσμευση ισχύει φυσικά, αν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, προχωρήσουν σε αντίστοιχο κάλεσμα στους ψηφοφόρους τους. Στο κάτω-κάτω, και την οργάνωση αλλά και την κρατική χρηματοδότηση διαθέτουν, για να προχωρήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Το Πατριωτικό Μέτωπο εκτιμά πως πέρα από τις ανέξοδες «αριστερές» φλυαρίες και «ανθρωπισμούς» στου κασίδι το κεφάλι, (ελληνική κοινωνία), η πρότασή του αυτή, είναι η πλέον ουσιαστική και αποτελεσματική, για την ανακούφιση των εγκλωβισμένων στην Ελλάδα, παράνομων μεταναστών. Παράλληλα, το θεωρεί ως μία ευκαιρία για το προοδευτικό κομμάτι της κοινωνίας, να αποδείξει στο συντηρητικότερο τμήμα της πως «με το καλό παράδειγμα, όλα τα προβλήματα λύνονται». (Action by the deed, για να χρησιμοποιήσουμε το παραδοσιακό λεξιλόγιο της αριστεράς).
Κατά τα άλλα, παραμένει για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης η πάγια πρόταση/πολιτική θέση του Πατριωτικού Μετώπου, η οποία συνοψίζεται στα εξής:
1. Μονομερής κατάργηση των συνθηκών Δουβλίνο 1, 2, 3.
2. Παροχή σε όλους τους παράνομους μετανάστες της ταυτότητας του πολιτικού πρόσφυγα μέσα από τις διαδικασίες του UNHCR, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ δηλαδή για τους πρόσφυγες. Μια ταυτότητα, η οποία θα τους επιτρέψει να αναχωρήσουν αμέσως για τους τελικούς τόπους προορισμού των, τις χώρες δηλαδή της Δυτικής Ευρώπης, όπου και δουλειές και ψωμί υπάρχουν.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου