Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!!!

 Τι να είναι άραγε αυτό το...ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας μέσα στον κόκκινο κύκλο;
Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να πουν ψέματα και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, οι οπαδοί της Εσφιγμένου βάζουν...αυτογκόλ! Έτσι λοιπόν, αφού έβγαλαν πλαστή την φωτογραφία με τον μοναχό τους (να τον χαίρονται!) που εκτοξεύει δολοφονική βόμβα μολότοφ εναντίον Ορθοδόξων Χριστιανών, δημοσίευσαν μία άλλη, «πραγματική», όπως λένε, στην οποία το χέρι του εν λόγω μοναχού είναι άδειο, «άρα δεν κρατούσε ποτέ μολότοφ», όπως δικαιολογούνται! Ιδού:


Είναι προφανές ότι υποτιμούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας! Διότι, πολύ απλά, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ δύο φωτογραφικών στιγμιοτύπων, τραβηγμένων από το ίδιο σημείο!
Τι βλέπουμε σε αυτά; Στο πρώτο, τον μοναχό να κραδαίνει τη μολότοφ (η «πλαστή», όπως λένε οι δικαιολογούντες τον).
Στo δεύτερo, τον μοναχό ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΤΑΞΕΙ!!! Και για του λόγου το αληθές, δείτε το μπουκάλι που πέφτει, μέσα στον κόκκινο κύκλο!

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους Εσφιγμενίτες, αυτή η φωτογραφία είναι γνήσια, άρα το...ιπτάμενο μπουκάλι δεν είναι προϊόν μοντάζ!
Εδώ ένα πιο κοντινό πλάνο του, όπου οι προσεκτικοί παρατηρητές μπορούν να δουν πως πρόκειται για το ίδιο μπουκάλι της πρώτης φωτογραφίας:
Κάποιοι «απορούσαν» και με ειρωνικό υφάκι ζητούσαν να δουν φωτογραφία της μολότοφ «που πετάει»:ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;;;
Ή θα μας βγάλουν πάλι τρελούς και θα μιλήσουν για μοντάζ, εξωγήινους και UFO...; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου