Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ομοφυλόφιλοι/Ομπάμα, εναντίον Πούτιν. (Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου)


Αθήνα, 9 Αυγούστου, 2013.
  
Ομοφυλόφιλοι/Ομπάμα, εναντίον Πούτιν.
Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Με νόμο που ψήφισε ομόφωνα πρόσφατα, η Ρωσική Δούμα, αποφάσισε την επιβολή προστίμου 5.000 ρουβλιών, σε όσους «διακινούν πληροφορίες σε ανηλίκους με σκοπό την παρουσίαση μη παραδοσιακών μορφών σεξουαλικότητας που είναι δυνατόν να προκαλέσουν διαστρεβλωμένη αντίληψη».
Ο νόμος αυτός, ενεργοποίησε τις κοινότητες ομοφυλοφίλων, με προτάσεις για μποϋκοτάζ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sotchi της Ρωσίας το 2014, την μη χρήση ρωσικής βότκας στα γκέι μπαρ και πολλές άλλες, είτε πολιτικού είτε επικοινωνιακού χαρακτήρα, αντιδράσεις.
Προτού διατυπώσω την άποψή μου για το ζήτημα αυτό, (δεδομένου ότι ζητήθηκε επίμονα και από πολλές πλευρές από το Κίνημα να «πάρει θέση», ως Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης/οράματος του Βλαδίμηρου Πούτιν για την Ευρασία) να δηλώσω ευθαρσώς πως θεωρούσα και θεωρώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ως τους κορυφαίους Έλληνες τεχνίτες στη Ποίηση και τη Μουσική: Τον υπέροχο Αλεξανδρινό Κ.Π. Καβάφη, και τον  μοναδικό Μάνο Χατζηδάκη.
Ακόμη, να ξεκαθαρίσω μιαν αρχή, την οποία πιστεύω απόλυτα από τότε που επίσης θυμάμαι τον εαυτό μου, πως «στην κρεβατοκάμαρα του ο καθένας, έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, και όπως θέλει». (Αρκεί φυσικά να μην πρόκειται για βιασμό, γενετήσια προσβολή της επιλογής του συντρόφου, οικογενειακή βία, αποπλάνηση ανηλίκου κλπ αδικήματα που αφορούν στην κοινωνία, ως οργανωμένη έκφραση του πολιτισμικού της Κοινωνικού Συμβολαίου).
Να έλθουμε όμως στα σημερινά:
1. Με ξενίζει το γεγονός πως οι κοινότητες των ομοφυλοφίλων, δεν καταδίκασαν ούτε κινητοποιήθηκαν ποτέ και δημοσίως εναντίον χωρών, όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείται ποινικό αδίκημα, και μάλιστα ιδιαζόντως ειδεχθής κακουργηματική πράξη. Π.χ. σε Αφγανιστάν, Ιράν, Μαυριτανία, Νιγηρία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σουδάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Υεμένη, όπου η ποινή είναι ο θάνατος, ή σε Μπαγκλαντές, Μπαρμπέϊντος, Γκουϊάνα, Ινδία, Σιέρρα Λεόνε, Σιγκαπούρη και Ουγκάντα, όπου η ποινή είναι τα ισόβια δεσμά. (Παρεμπιπτόντως οι περισσότερες από τις παραπάνω χώρες, είναι δορυφόροι/προτεκτοράτα των ΗΠΑ).
2. Με εξοργίζει το γεγονός ότι ο Ομπάμα, μπορεί να βομβαρδίζει και να δολοφονεί καθημερινά αμάχους, γυναίκες και παιδιά σε Ιράκ, Πακιστάν και Αφγανιστάν, και ξαφνικά να μετατρέπεται σε «αγγελούδι» που κατηγορεί τον Πούτιν, «για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
3. Με «πονηρεύει» το γεγονός ότι, η απόφαση αυτή της Ρωσικής Δούμα, μετατρέπεται σε πολιτικό εργαλείο γεωστρατηγικής του USA Administration, το οποίο χρησιμοποιούν ως «όπλο» εναντίον του Πούτιν, οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις. (Κάπου αυτή η ιστορία μου θυμίζει ακόμη και την σοροχρηματοδοτούμενη στην Ελλάδα αλλά και ανά τον κόσμο ελευθεριακή «αριστερά», με τις πορτοκαλί επαναστάσεις και τις «άνοιξες» διαφόρων τύπων).
Στο δια ταύτα τώρα και στα εξής ερωτήματα:
1. Μπορούν οι ετερόφυλοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι σοδομιστές, οι παιδόφιλοι, οι σαδομαζοχιστές, οι «μάτσο», οι μισογύνηδες (male chauvinist = σοβινιστικά γουρούνια), οι κοπρολάγνοι, οι κτηνοβάτες, οι γεροντολάγνοι κλπ, να προβάλλουν/διαφημίζουν/προωθούν δημοσίως και μάλιστα σε ανήλικους, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και συμπεριφορές;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά όχι. Χωρίς όμως νόμους και περιοριστικά μέτρα, τα οποία και ιστορικά απέδειξαν πως δεν λύνουν αλλά οξύνουν τις αντιθέσεις. Αλλά με συνεχή και ανοιχτό διάλογο με τον ίδιο τον κορμό της Κοινωνίας, της οποίας τα Κοινωνικά Συμβόλαια είναι υπεραρκετά για να καθορίσουν, αυτό το οποίο γνώριζαν γενιές και γενιές οι οποίες αγωνίστηκαν για Δημοκρατία και Ελευθερία: Την πανανθρώπινη δηλαδή αρχή της πραγματικής Δημοκρατίας, πως «η ελευθερία μας, σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του συμπολίτη μας».
2. Έχουν δίκιο οι ομοφυλόφιλοι να απαιτούν από την οργανωμένη Κοινωνία να τελούν γάμους ενώπιον της; Με αναγνώριση δηλαδή των έννομων συνεπειών, οι οποίες προκύπτουν αυτοδίκαια στους γάμους των ετερόφυλων; (Οικογενειακά επιδόματα, προστασία των παιδιών, παιδεία, υγεία κλπ).
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά όχι. Η οργανωμένη Κοινωνία, στηρίζει τον γάμο μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών, ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. Και το πράττει αυτό, για έναν «ωφελιμιστικό – χρησιμοθηρικό» αν θέλετε λόγο: Για να συνεχιστεί – μέσω των παιδιών που αναπληρώνουν τις απερχόμενες γενιές -  η ίδια η υπόστασή της. Γι’ αυτό και ένα από τα μεγάλα προβλήματα της γερασμένης Δύσης (Ευρώπη, Αμερική), είναι η στήριξη/ισορροπία του προβληματικού Δημογραφικού της, η διάρθρωση των πληθυσμιακών ισορροπιών της (εγκατάλειψη της περιφέρειας-αστυφιλία-μητροπόλεις τέρατα), ο φθίνων παραγωγικός της ιστός και τελικά η ίδια της η κοινωνική συνοχή.
Υπό αυτήν λοιπόν την έννοια, το ζητούμενο που θέτουν οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις, περί δικαιοπραξιών τις οποίες επιθυμούν να πράττουν συζώντας, για την προστασία του «έτερου ημίσεως» απέναντι στη «νόμω κρατούσα πολιτεία», μπορεί να λυθεί με ειδική συμβολαιογραφική πράξη, η οποία θα καθορίζει με σαφήνεια την προστασία των συμφερόντων των συμβαλλομένων/συζώντων μερών.
Και κάτι ακόμη σχετικό με τις ομοφυλοφιλικές οργανώσεις, οι οποίες οργανώνουν τα gay pride parades (παρελάσεις ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας), με στόχο, κατά πως δηλώνουν, την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς τους:
Και μια φορά, έτσι για αλλαγή, να τους δούμε να πυκνώνουν τις τάξεις των διαδηλωτών που αιματοκυλιούνται με τους κάθε λογής ΜΑΤατζήδες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, στον αγώνα για «ψωμί-παιδεία-ελευθερία-αξιοπρέπεια».
Ή ακόμη, να δούμε να ξεπροβάλλουν μέσα από τις κοινωνικές τους ομάδες Χατζηδάκηδες και Καβάφηδες, και όχι μόνο τσιρίδες, φτερά, πούπουλα, τηλεπερσόνες και χυμένες βότκες έξω από τα μπαρ τους.  
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου