Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

http://attikanea.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1646.html

Με τα μάτια ανοιχτά κάθε στιγμή πρέπει να βρίσκεται η Ελλάς στο ενδεχόμενο να δημιουργήσουν οι Τούρκοι κάποιο σοβαρό θερμό επεισόδιο το επόμενο σύντομο διάστημα.

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι ανησυχητικές. Τόσο οι προκλητικές δηλώσεις για την Θράκη όσο και οι αλλεπάλληλες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας με οπλισμένα αεροσκάφη.

Ο σουλτάνος Ερντογάν είναι έτοιμος να τα παίξει όλα για όλα φτάνει να..
παραμείνει στην εξουσία της χώρας του. Βλέπει ότι στο προσεχές μέλλον άλλη μια κοινωνική αναταραχή που καμιά σχέση δεν θα έχει σε κλίμακα με την πρώτη θα βιώσει η χώρα του. Η τραγική εσωτερική αλλά και εξωτερική πολιτική του από το διάστημα που ανέλαβε την εξουσία και μέχρι σήμερα, δημιούργησε πάρα πολλούς εχθρούς τόσο στο εσωτερικό αλλά πολύ περισσότερο στο εξωτερικό σπρώχνοντας τη χώρα του στην απομόνωση. (Βλέπε σχέσεις Ηπα, Ρωσία, Ισραήλ, Συρία, Αίγυπτος…..)

Το πιθανότερο σενάριο που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους μας είναι ότι για να καταφέρει να συσπειρώσει τον λαό του ο Ερντογάν από μια κοινωνική έκρηξη βαριάς μορφής στη χώρα του και να κερδίσει χρόνο αποπροσανατολίζοντας τον λαό του είναι να δημιουργήσει μια εθνική κρίση με την Ελλάδα.
Μια κρίση που τα Ίμια δεν θα είναι τίποτα μπροστά της.
Μια κρίση που ο σουλτάνος Ερντογάν θα θελήσει να δώσει τεράστια εθνική υπερηφάνεια στη χώρα του.

Η χώρα μας πλέον απειλείται όσο ποτέ από την Τουρκία και είναι θέμα χρόνου να συμβούν τα παραπάνω. Είτε πριν την κοινωνική έκρηξη στο εσωτερικό της Τουρκίας είτε κατά την διάρκειά της.
http://www.votegreece.gr/archives/37589

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου