Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πως ο Αηδινιώτης γλίτωσε από αιματοκύλισμα την συναυλία του Ρέμου στην Πάρο. Πλακώθηκαν γόνοι καλών οικογενειών

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22989.htm



Ώρα 4 τα ξημερώματα στο σκυλάδικο που τραγουδούσε ο Ρέμος στην Πάρο. Στα πρώτα τραπέζια γόνοι των καλών οικογενειών της Αθήνας όπως οΑλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον ιδιοκτήτη του NammosΖαννή Φρατζέσκο, ο οποίος είχε καταπλεύσει από την Μύκονο στη Πάρο για να ενισχύσει ψυχολογικά τον καταπονημένο αοιδό.
Σε παρακείμενο τραπέζι διασκέδαζε η παρέα του νεαρού Καλπίνη, γόνου έτερης γνωστής οικογένειας της Αθήνας- όπως θα έλεγε και ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης στο Star τσάνελε.
Κάποια στιγμή στο τραπέζι του Αγγλούπα ξεκίνησε τουρτοπόλεμος ώστε να ολοκληρωθεί επικά η ψυχαγωγία της παρέας. Κομμάτι τούρτας εκσφενδονίσθει κατά λάθος σε νεαρή η οποία κάθονταν στο τραπέζι του νεαρού Καλπίνη, ο οποίος και ζήτησε τον λόγο από την παρέα του Αγγλούπα.
Ο Καλπίνης, σύμφωνα με μια μαρτυρία, ζήτησε το λόγο και αμέσως άρχισε ένας άγριος καυγάς με την παρέα του Αγγλούπα να δέρνει την παρέα του Καρπίνη.
Όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ το "Πρώτο Θέμα" η παρέα του Αγγλούπα συνηθίζει να κυκλοφορεί οπλισμένη.
Ο κίνδυνος να πάρει φωτιά ο αχυρώνας και να προκληθεί αιματοκύλισμα με η χωρίς όπλα ήταν προφανής.
Εκείνη την στιγμή ως εκ θαύματος βρέθηκε να διασκεδάζει στο μαγαζί ο θρύλος της ελληνικής πυγμαχίας, προπονητής και δάσκαλός του Kick Boxing Γιάννης Αϊδινιώτης-στην φωτό με τον Τσακ Νόρις.
Ο Γιάννης τινάχθηκε από το τραπέζι του και μπήκε στη μέση του ρινγκ κινούμενος με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του Αγγλούπα.
Η παρέα του τελευταίου που στο μεταξύ είχει βάλει φωτιά στον αχυρώνα, ενώ ο Ρέμος συνέχιζε να τραγουδάει-τρόπος του λέγειν-τα γνωστά σκυλάδικα είδε τον Χριστό φαντάρο.
Ο Αγγλούπας ακούστηκε έντρομος να εκλιπαρεί τον Αηδινιώτη, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες της συμπλοκής
-Όχι εμένα Δάσκαλε!...

Ο Αηδινιώτης που έχει μια ευαισθησία όταν ακούει την λέξη Δάσκαλε σκέφτηκε ψύχραιμα και δεν ολοκλήρωσε το έργο του που θα ήταν ένα γερό ξύλο σε έναν αποτυχημένο μαθητή του (προφανώς στο Kick Boxing). Ξημερώματα ένα ακόμη γλέντι με τον Αντώνιο Ρέμο είχε ολοκληρωθεί με επικό τρόπο.
Φυσικά μην περιμένετε να εμφανισθούν σε τέτοιους χώρους-άβατα άνδρες του σκληροτράχηλου Χάρη Θεοχάρη.
Ο Χάρης Θεοχάρης και ο Γιάννης Στουρνάρας ξεσπάνε στους ανυπεράσπιστους συνταξιούχους κι όπου τους παίρνει ενώ κάθονται κότες λυράτες στους μεγάλους ολιγάρχες φοροφυγάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου