Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πάρος> Ο δήμαρχος, η νεαρή ξεναγός κι άλλες βουκολικές ιστορίες για βόθρους και λύματα

http://www.kourdistoportocali.com/articles/23259.htm

 

-Κυρία μου, σας παρακαλώ ακολουθήστε μας στο Αστυνομικό Τμήμα…

Παροικία, Πάρος Τετάρτη 21 Αυγούστου. Οι αστυνομικοί ζητούν από την νεαρή “ξεναγό”  του Δήμου να τους ακολουθήσει στο Τμήμα. Εκεί με πολύ ευγενικό τρόπο της ζητούν να τους δείξει την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος της ξεναγού. Η νεαρή-κόρη γνωστής και μεγάλης (σε ψηφαλάκια) οικογένειας του νησιού δηλώνει ότι δεν διαθέτει άδεια ξεναγού. Και πως να διαθέτει άλλωστε μια και το κορίτσι δεν έχει σπουδάσει το αντικείμενο.
Λίγη ώρα αργότερα φθάνει στο Αστυνομικό Τμήμα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της Πάρου και ζητάει μαινόμενος τον λόγο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι παρακολουθούν ψύχραιμοι την έκρηξή του.
Τι είχε συμβεί; Ο εκ Τρικάλων προερχόμενος δήμαρχος της Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης- ο οποίος εξελέγη μετά από περιπέτειες στην καταμέτρηση, στο πόδι του Γιάννη Ραγκούση ώσπου ο τελευταίος να επανέλθει στην ενεργό δημοτική δράση-προκήρυξε σχεδόν φωτογραφικό διαγωνισμό ο οποίος κούμπωνε γάντι στα προσόντα της συγκεκριμένης νεαρής αποφοίτου ΤΕE το αντικείμενο του οποίου δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα της ξεναγού και δίχως ουδέποτε να ενημερωθούν επαγγελματίες ξεναγοί που ζουν στο νησί για τον συγεκριμένο διαγωνισμό.
Η νεαρή όπως ήταν φυσικό κέρδισε τον προσωπικό διαγωνισμό και ανέλαβε δράση. Έλα όμως που η αδυναμία της να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της συγκεκριμένης αποστολής, δημιούργησε ένα κύμα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία και κάποιοι άρχισαν να ψάχνουν την όλη υπόθεση για να πέσουν πάνω στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του δημάρχου αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.
Φυσικά δεν μας εκπλήσσει το γεγονός. Η Πάρος είναι μέρος της Ελλάδας, μιας χώρας η οποία με τέτοιες λογικές οδηγήθηκε στα βράχια της χρεοκοπίας.

ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ>ΑΠΟ ΤΟ L.A ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΟΥΔΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ!
Πριν λίγες μέρες παρουσιάσαμε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τη βραδιά που ο Τομ Χανκς βρέθηκε στην Αντίπαρο και συγκεκριμένα στην τρατορία του Ιταλού στο λιμανάκι του νησιού.
Αυτού που δεν γράψαμε είναι ότι από τις 9.30 ως τις 11 το βράδι η μυρουδιά των βόθρων έσπαγε την μύτη όσων δειπνούσαν στην περιοχή-ανάμεσά τους και ο διάσημος ηθοποιός-που έφτασε από το Λος Άντζελες για να μυρίζει τα σκ... του νησιού.
Σ΄αυτό το σημείο παραθέτουμε τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας-αναμένουμε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα-σύμφωνα με τις οποίες φορτηγά με βοθρολύματα παρκάρουν σε ερημική παραλία του νησιού-δίπλα από μεγάλη έκταση που έχει αγοράσει Ιταλός-κατεβάζουν τους ειδικούς σωλήνες κι αφού τους κουμπώσουν πάνω σε αντίστοιχους αγωγούς που βρίσκονται τοποθετημένοι εκεί αδειάζουν τα βοθρολύματα στη θάλασσα!
θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο δήμαρχος Αντιπάρου Λεβεντάκης-photo κάτω- αγνοεί το γεγονός...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου