Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πατριωτικό Μέτωπο> Έκτακτο: Σε πλήρη ετοιμότητα οι Αμερικανοί στη Σούδα.

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2013.
Έκτακτο: Σε πλήρη ετοιμότητα οι Αμερικανοί στη Σούδα.
Σε πλήρη ετοιμότητα πολέμου, βρίσκονται οι Αμερικανοί στη βάση της Σούδας, στην Κρήτη.
Σε έκτακτη επιθεώρηση των bunkers των αμερικανικών βάσεων που βρίσκονται στην περιοχή της Μουζούρας, από κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου,  παρατηρήθηκαν τα εξής:
1. Στον εσωτερικό χώρο της βάσης των Αμερικανών, δίπλα στο πολιτικό αεροδρόμιο των Χανίων, δεν υπήρχε καμία κινητικότητα.
2. Οι είσοδοι των bunkers, (υπόγειες εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τα σιλό των πυραύλων και τις άλλες εγκαταστάσεις υποστήριξής τους) ήταν σφραγισμένοι και το προσωπικό (κατά πάσα πιθανότητα) σε πλήρη ετοιμότητα πολέμου, στις θέσεις του.
3. Καμία παρουσία Αμερικανών, δεν υπήρχε στην γύρω περιοχή μέχρι και τα Χανιά, πράγμα που σημαίνει πως όλες οι άδειες των στρατιωτικών, έχουν ανακληθεί.
Όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών πια και ίσως ημερών, για το πότε οι Αμερικανοί θα  εξαπολύσουν την επίθεσή τους κατά της Συρίας.
Παράλληλα, από το πρωί σήμερα, κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Σταύρο Βιτάλη, ενημερώνει τόσο τους παράγοντες της Τ.Α. της περιοχής του Ακρωτηρίου και της Σούδας, όσο και τους ίδιους τους πολίτες για τις εξελίξεις και φυσικά για την ιδιαίτερη επικινδυνότητα που αποκτά η ευρύτερη περιοχή των Χανίων, αλλά και ολάκερη την Κρήτη.
Ανακοίνωση του Πατριωτικού Μετώπου, για αυτό το πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα, του «κλειδώματος» δηλαδή της ζώνης του Ακρωτηρίου από αντίπαλες δυνάμεις (οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και πυραύλους μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς), στο πλαίσιο των πιθανών αντιμέτρων κατά των Αμερικανών, θα εκδοθεί εντός των επομένων εικοσιτετραώρων.
Οι διεθνείς εγκληματίες, είναι αποφασισμένοι να παραβιάσουν για μια ακόμη φορά το διεθνή νόμο. Και το χειρότερο απ’ όλα, να πάρουν πιθανά στον τάφο μαζί τους, αυτή τη φορά και τμήματα του ελληνικού εδάφους, όπως η Κρήτη.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, θα βρίσκεται όπως και σήμερα, μπροστά στις εξελίξεις. Δίνοντας - όπως από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής του – τον τίμιο αγώνα, για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη και έναν Λαό αξιοπρεπή με το ψωμί δίκαια μοιρασμένο.
Έλληνες, γρηγορείτε.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου