Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

"Πατριωτικό Μέτωπο": Ικανοποίηση για τον Σνόουντεν

Αθήνα, 1 Αυγούστου, 2013.  
ΠΑΜ: Ικανοποίηση για τον Σνόουντεν
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την παροχή πολιτικού ασύλου από τη Ρωσική Ομοσπονδία στον τεχνικό σύμβουλο του NSAEdward Joseph Snowden, εκφράζει το Πατριωτικό Μέτωπο.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Σταύρος Βιτάλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Γραφείο του ΠΑΜ στη Μόσχα, ζήτησε από τα στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου, να διαβιβάσουν στον Πρόεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν και στο ΡωσικόAministration, «την ικανοποίηση όλων μας, για την εξέλιξη αυτή».
Παράλληλα, συνεχάρη τα στελέχη του Κινήματος στη Ρωσική Ομοσπονδία, για την εργώδη προσπάθεια που κατέβαλαν για την εξέλιξη αυτή, ενώνοντας τις φωνές και τις δυνάμεις τους με όλα τα κινήματα που αναπτύχθηκαν στη Ρωσία τον τελευταίο καιρό, υπέρ του Σνόουντεν.
«Θα ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά του Ρωσικού Administration, να υποκύψει στις πιέσεις του Ομπάμα και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, και να τους παραδώσει τον τεχνικό του ΝSA» υπογράμμισε με νόημα ο κ. Βιτάλης. «Χαίρομαι ειλικρινά που τα πράγματα πήραν αυτήν την τροπή. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που το Πατριωτικό Μέτωπο, ένωσε τη φωνή του με όλες τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων διεθνώς, αποδεικνύοντας πως ακόμη ισχύει η ρήση:
Φωνή Λαού, οργή Θεού.
Μακάρι, αυτήν την ρήση, να την υλοποιήσουν κάποια στιγμή και οι συμπατριώτες μας, να πάρουν κουράγιο, και να στείλουμε οριστικά και αμετάκλητα τους αριστεροδέξιους αχυρανθρώπους των κομμάτων - που συνεχίζουν να λένε ψέματα, να καλλιεργούν το εμφυλιοπολεμικό μίσος, να κατακλέβουν και να βασανίζουν τον Ελληνικό Λαό - εκεί που τους πρέπει:
Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου