Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η Τατιάνα με τον «Πιπίκο» αφεντικό στην νέα ΕΡΤ !!!

http://logia-starata.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9619.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/lZhRM+(%CE%9B%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1)

Του Γιάννη Ντάσκα


Όσα θα διαβάσετε θα μοιάζουν απίστευτα και συμπτώματα μπανανίας. Είναι όμως αληθινά…

Ποιοι κυριαρχούν στα ΜΜΕ τα τελευταία 40 χρόνια; Συγκεκριμένοι και αυτοί που για χρόνια μέχρι και αναγνωρισμένου κύρους πρυτάνεις ονομάζουν “Λαμπρακιστάν”.

Αυτοί κάνουν κουμάντο στην πολιτική σκηνή κυριολεκτικά με διορισμούς υπουργών, με κατευθύνσεις που δίνουν στους άλλους υπουργούς για δεκαετίες κλπ.


«Δεν υπάρχει υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο να μην κάνει κουμάντο σε κρίσιμους τομείς το “Λαμπρακιστάν”, λένε πολιτικοί και μη πολιτικοί που γνωρίζουν εκ των έσω τα πράγματα.Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα. Αρκεί να λεγόσουν Γιάννης Καψής, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Λιάννης ,Βαγγ. Βενιζέλος και φυσικά ο έλεγχος άρχιζε τα προηγούμενα χρόνια από την κορυφή.

Υπουργεία,όπως το Παιδείας,το Υγείας,το Πολιτισμού,το Εξωτερικών,το Εσωτερικών,το Ανάπτυξης δεν τα έπαιρναν Υπουργοί που δεν θα είχαν άριστες σχέσεις με το “Λαμπρακιστάν”. Και αν ήταν τύπου Τζαβάρα δεν επιβίωναν…

Μιλάμε για τον Κώστα Τζαβάρα , ο οποίος τους έλουσε στο φτύσιμο, όπως παλαιότερα ο εξαιρετικά σοβαρός πρύτανης Κοντογιώργης και εκείνοι νόμιζαν ότι ψιχαλίζει και συνέχισαν να μαζεύουν τα λάφυρα της εξουσίας τους. Ο έλεγχος της κρατικής τηλεόρασης όλα τα χρόνια ήταν πάντα του “Λαμπρακιστάν”.

Ο Παντελής Καψής συνταξιοδοτήθηκε από το “Λαμπρακιστάν” πριν ένα χρόνο με αποζημίωση ΜΙΣΟ εκατομμύριο ευρώ! Ουδείς άλλος τα κατάφερε. Τώρα έγινε από τον Βαγ. Βενιζέλο αφεντικό στην ΕΡΤ και το “Λαμπρακιστάν” κάνει πάρτι. Στο εποπτικό συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης που τοποθετεί ο ίδιος, βασίλισσα (από την δική μας οπτική γωνιά) προώρισται να είναι η…. βοηθός του Παύλου Τσίμα (ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΆΝ-ΜΕΓΚΑ), του Στ.Θεοδωράκη (ΤΟ ΙΔΙΟ) και δημιουργός της πνευματικής εποποιίας “Ο ΠΙΠΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ”.

Λέγεται Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Πανεπιστήμιο ΔΕΝ έχει τελειώσει αλλά έγινε και… Υπουργός Πολιτισμού πριν 2 χρόνια για 40 μεταβατικές στη… δημοκρατία ημέρες. Στο βιογραφικό της ανάμεσα σε διάφορες μπούρδες περί συγγενών του περασμένου αιώνα γράφει ότι τελείωσε τη Σχολή Μωραίτη και “σπούδασε στο Λονδίνο”…. Τι σπούδασε; Σπούδασε… εικόνα σε ένα κολέγιο. Δούλεψε ακόμα για την Ελλη Στάη, τον Αλέξη Παπαχελά και έκανε τα διαφημιστικά στον Οργανισμό Λαμπράκη.

Στο ίδιο συμβούλιο βάζει και άλλους που δεν είχαν γίνει υπουργοί. Τους Χωμεϊνίδη, Δαμιανίδη, Ζούλα, Σιμόπουλο, Καρυτινό, Φορτσάκη. Τους ξέρετε όλους , έναν, δυο ή κανέναν; Σ αυτή τη χώρα η κρίση είναι τόσο αληθινή όσο αξιοκρατικοί οι διορισμοί στους καίριους τομείς…

Μαζεύουμε υπογραφές για μηνύσεις του στυλ “’όχι άλλη αξιοκρατία στον Οργανισμό που θα πληρώνουμε αναγκαστικά;” Υ.Γ.Η Τατιάνα είναι κόρη του Λέοντος.Ποιός συγγενής του Λέοντος ήταν που όταν συνελήφθη ο «Κάρλος»,το περίφημο «τσακάλι» της διεθνούς τρομοκρατίας;Για το Χαρτούμ μιλάμε…Ο «Κάρλος» συνελήφθη μετά από μια βραδιά «σε Έλληνες φίλους»… Και ύστερα οι Σουδανοί (;) έσφαξαν τον Μητροπολίτη Χαρτούμ Τίτο και ακόμα δεν έχει βρεθεί ποιος και γιατί τον έσφαξε… Και ούτε θα βρεθεί, όπως δεν θα βρεθεί και ποιος αποκάλυψε τον «Κάρλος»…



paraskhnio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου