Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ψευτοδιανοούμενοι ALERT

Εδώ χρειάζεται ένας... διανοούμενοςΕδώ χρειάζεται ένας... διανοούμενος
“ Είναι καταφανές ότι για μια ακόμη φορά, λάθος άτομα τοποθετούνται στην απόλυτα λάθος θέση και ότι Ψευτοδιανοούμενοι- γρανάζια του συστήματος, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τη διανόηση- βαφτίζονται και επιβάλλονται στην κοινή γνώμη ως πνευματικοί ταγοί! ”
Μετά το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός 19χρονου παιδιού το βράδυ της Τρίτης- κατά τη διενέργεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ, η συγγραφέας και καθηγήτρια Λένα Διβάνη, έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter: «Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό». Το παράδοξο δεν είναι αυτή καθεαυτή η σύνθεση και το περιεχόμενο του κατάπτυστου tweet- της εκλεκτής και άλλοτε τοποθετημένης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ρ.Τ. από τον «επίτιμο» Κηπουρό Γ.Α.Π., τον κύριο Γερουλάνο! Αυτό που θα έπρεπε να ξενίζει είναι η ιδιότητα της κυρίας Διβάνη ως Πανεπιστημιακής καθηγήτριας καθώς και η αναγόρευσή της, από μεγάλη μερίδα των Μ.Μ.Ε., ως διανοούμενης!

Είναι καταφανές ότι για μια ακόμη φορά, λάθος άτομα τοποθετούνται στην απόλυτα λάθος θέση και ότι Ψευτοδιανοούμενοι- γρανάζια του συστήματος, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τη διανόηση- βαφτίζονται και επιβάλλονται στην κοινή γνώμη ως πνευματικοί ταγοί! Ενδεχομένως βέβαια να μπορούσε, στην εν λόγω κυρία, να αναγνωρισθεί (για την άκυρη και πρόωρη- ήτοι πριν την έκδοση του σχετικού για το συμβάν, πορίσματος της αστυνομίας- τοποθέτησή της), κάποιο ελαφρυντικό όπως π.χ. η ανάγκη της για λίγη δημοσιότητα και η προσέλκυση του- έστω και αρνητικού ενδιαφέροντος- μέσα από την πρόκληση και την επιδιωκόμενη κοινωνική αυθάδεια και ασέβεια!

Κι ενώ το διαδικτυακό ολίσθημα της Διβάνη προκάλεσε ορυμαγδό αντιδράσεων, προς υπεράσπισή της προσέτρεξαν αυτόκλητα οι κ.κ. Τατσόπουλος και Χωμενίδης. Όσον αφορά στον κύριο Χωμενίδη, παρόλο που παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ., τα χούγια του κόμματός του, συνεχίζουν να τον συντροφεύουν!

Η κοινωνική ευπρέπεια συνιστά μια κόκκινη γραμμή την οποία και εμφανώς καταπάτησε! Ο- παρ’ ολίγον πτυχιούχος- και νυν βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κύριος Τατσόπουλος, συνηθίζει να προκαλεί, θαρρώντας ότι «κάνει τη διαφορά» και βαυκαλιζόμενος ότι ξεχωρίζει! Ας του υπενθυμίσουμε ότι τη βουλευτική αποζημίωση την εισπράττει για να τοποθετείται μέσα στο κοινοβούλιο και όχι για να αυτογελοιοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου