Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε 59χρονος δάσκαλος

http://www.agrinionews.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-59%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%AF/
geg-aftoktonia-lidl2
Σοκάρει την κοινωνία του Αγρινίου άλλη μία αυτοκτονία. Μακάβριο τέλος είχαν πριν λίγη ώρα οι αναζητήσεις των αστυνομικών οι οποίοι σήμερα στις 8:30 το πρωί ενημερώθηκαν από τη σύζυγο εκπαιδευτικού από το Αγρίνιο ότι ο άνδρας της της τηλεφώνησε ενημερώνοντας την ότι προτίθεται να αυτοκτονήσει.
Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στο παρκινγκ του super market Lidl στην έξοδο του Αγρινίου στον επαρχιακό δρόμο προς Θέρμο, αφού γνώριζαν ότι στη  συγκεκριμένη περιοχή ο εκπαιδευτικός διέθετε κάποιο ακίνητο. Στο παρκινγκ οι αστυνομικοί βρήκαν την κλούβα που ανήκε στον 59χρονο στο πίσω μέρος της οποία κείτονταν το άψυχο κορμί του.
Πληροφορίες του agrinionews.gr  αναφέρουν πως ο αυτόχειρας αφού πήρε το αυτοκίνητο και πάρκαρε στο συγκεκριμένο σημείο, πήγε στο πίσω μέρος του, όπου έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο στο πρόσωπό του και πυροβόλησε. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δίπλα στο πτώμα του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα, όπου εξηγούσε σε λίγες γραμμές τους λόγους -φέρεται να είναι οικονομικοί-που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Αγρινίου ερευνούν όλες τις πτυχές της υπόθεσης , ενώ η σωρός του αυτόχειρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία- νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου