Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΙΝΚΑ – ΔΤ 463, 15.08.13: ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΩΡΑ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΩΡΑ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΟΙ ΚΕΗΜΑΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ
ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, οι τράπεζες με 238.000.000.000 Ευρώ επιχορηγήσεις, πως και δεν ελέγχονται, όχι από τον εαυτό τους η την κάθε Rock ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ, όπως τα Νοσοκομεία από Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου της Περιουσιακής Κατάστασης Π. Νικολούδη, το πόθεν έσχες των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και Στελεχών τους. Πιθανολογούμε πως θα βγάλει και τους Έλληνες και την Κυβέρνηση από το τρυπάκι.

Το ΙΝΚΑ καλεί τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να διαβιβάσει σήμερα στον Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου της Περιουσιακής Κατάστασης Π. Νικολούδη την επιστολή του ΙΝΚΑ με την οποία ζητείται κατά προτεραιότητα ο έλεγχος των συγκεκριμένων "πόθεν έσχες των μελλών των Δ.Σ. και των διοικητικών στελεχών των τραπεζών και των Ασφαλιστικών εταιριών όπως και των διοικήσεων των νοσοκομείων από το 2000 μέχρι σήμερα.
Μετά τις ακρότητες σε βάρος όλων των Ελλήνων με δάνεια σε φόρους για την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών238.000.000.000 Ευρώ,  (που το πόθεν έσχες των Διοικητικών στελεχών τους και των Δ.Σ. τους, δεν φρόντισε κανένας να ελέγξει, για υπερτιμολογήσεις, ναι και στις τράπεζες έχουν εφαρμογή οι υπερτιμολογήσεις.

Πρέπει να ελεγχθούν τώρα, αφού φαίνεται πως αρχίζουν να δουλεύουν τα μυαλά.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στα Διοικητικά Συμβούλια και τα Διοικητικά Στελέχη κε Στουρνάρα.

Ζητούμε, από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ρητό και σφικτό άμεσο οικονομικό έλεγχο και Πόθεν Έσχες των στελεχών τους, σε όλες τις επιχορηγούμενες από τον κρατικό προϋπολογισμό Τράπεζες Νοσοκομεία και Ασφαλιστικές.
Επιχορηγούμενες η Υποστηριζόμενες με κυβερνητικά μέτρα και Υπουργικές Αποφάσεις και Νόμους, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ και των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ τους.

Το ΙΝΚΑ καλεί τον Υπουργό Οικονομικών να δώσει εντολή να ελέγξει το πόθεν έσχες των μελλών των Δ.Σ. και των Διοικητικών Στελεχών τους των τραπεζών των Νοσοκομείων και των Ασφαλιστικών σε όλες τις περιόδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου