Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Απόδραση από την καγκελαρία λίγο πριν ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/23072.htm



Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στοStern και σύμφωνα με αυτό αν η Μέρκελεκλεγεί ξανά στην καγκελαρία θα την εγκαταλείψει το 2016. Μάλιστα το γερμναικό περιοδικό συμπληρώνει ότι όνειρο της καγκελαρίου είναι να διασχίσει με τον σύζυγό της τον Παναμερικανικό Αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Βόρεια με τη Νότια Αμερική!
Με απλά λόγια δηλαδή η Μέρκελ που έχει κάνει την Ευρώπη θερμοκήπιο φτώχιας σκέφτεται να τα βροντήξει σε 3 χρόνια για να γνωρίσει την Αμερική.
Το σενάριο θα ήταν πολύ καλό εάν δεν φρόντιζε επιμελώς να κρύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις προθέσεις της Γερμανίδας για την απόδραση από την καγκελαρία.

Πράγματι η Μέρκελ που είναι 59 χρόνων σήμερα αναζητεί τρόπο να φύγει νικήτρια από την ηγεσία της χώρας της κι αυτό λίγο πριν ξεσπάσει η κόλαση  για την οποία και η πολιτική της έχει τεράστιες ευθύνες.
Η Αλήθεια είναι ότι η Μέρκελ ετοιμάζεται να τα βροντήξει λίγο πριν ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ένας πόλεμος που θα ολοκληρώσει την ανθρωπιστική καταστροφή που σχεδιάστηκε με πολλή προσοχή στις μυστικές λέσχες της Παγκόσμιας Εξουσίας.
Η φτωχοποίηση των λαών ήταν το πρώτο βήμα. Οι σχετικές αποφάσεις της Τριεθνούς και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ελήφθησαν με το σκεπτικό ότι ο πλανήτης δεν μπορεί πλέον να αντέξει την περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού σε σχέση με την καταστροφή που προκαλεί στο περιβάλλον η παγκόσμια βιομηχανία.
Η φτωχοποίηση σχεδιάστηκε για να αποφευχθεί το plan B, που δεν είναι άλλο από το πάτημα του κουμπιού για τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει από την Τουρκία και στη συνέχεια να βάλει φωτιά στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα Βαλκάνια.
Το δημοσίευμα πάντως για την φυγή της Μέρκελ, στο οποίο δεν κατονομάζεται πηγή, τιτλοφορείται «Η τελευταία τριετία της Μέρκελ». Σε αυτό ένας από τους αρχισυντάκτες του περιοδικού γράφει ότι η καγκελάριος θα εγκαταλείψει την πολιτική 25 χρόνια αφότου ανέλαβε την πρώτη υπουργική θέση της στην κυβέρνηση του Χέλμουτ Κολ. Σήμερα η Μέρκελ είναι 59 ετών.
«Το 2016 θα είναι η χρονιά που θα παραιτηθεί, ένα χρόνο πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2017», υποστηρίζει ο Χανς Ούλριχ Γέργκες.
Ένας εκπρόσωπος της Μέρκελ πάντως χαρακτήρισε «απολύτως αβάσιμη» την πληροφορία και παρέπεμψε σε δηλώσεις που έχει κάνει παλαιότερα η καγκελάριος ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει τη θητεία της, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα κερδίσει τις προσεχείς εκλογές.
Τον Απρίλιο, όταν η εφημερίδα Bild έγραψε ότι η Μέρκελ μπορεί να παραιτηθεί το 2015, η ίδια απάντησε ότι θα παραμείνει στην καγκελαρία για όλη τη θητεία της. «Θέλω να συνεχίσω τον κεντροδεξιό συνασπισμό και να εργαστώ για τη χώρα και το λαό ως καγκελάριος» καθ' όλη την τετραετία, σημείωσε.
Ο Γέργκες γράφει επίσης στο Stern ότι, όπως έχει ακούσει, το όνειρο της καγκελαρίου είναι να διασχίσει με τον σύζυγό της τον Παναμερικανικό Αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Βόρεια με τη Νότια Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου