Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ> To made in USA θερμοκήπιο της Γιάννας με νέους Ελληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους

http://www.kourdistoportocali.com



Για τους υποψήφιους νέους Ελληνες πολιτικούς ηγέτες και το πως τους «παρασκευάζουν» οι Γερμανοί σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.
Στη συνέχεια θα σας μιλήσουμε για το «θερμοκήπιο» νέων πολιτικών και δημοσιογράφων που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου για λογαριασμό του βαθέως κράτους των ΗΠΑ.
Η κ. Αγγελοπούλου, η οποία όπως φάνηκε τόσο από το βιβλίο όσο και από τις συνεντεύξεις της-Γιάννα μην μιλάς άλλο, αρκετά-διαθέτει τόση χολή για τους εγχώριους πολιτικούς που αποφάσισε να παρασκευάσει αντικαταστάτες τους με προδιαγραφές φίλα προσκείμενες στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Με τα ίδια κριτήρια και οι συναντήσεις της κ. Αγγελοπούλου στη βίλα της στη Φιλοθέη με δημοσιογράφους που η ίδια θεωρεί «ονόματα» νέα, φρέσκα και με μέλλον στο επάγγελμα (αν κρίνουμε από τις επιλογές της στον Ελεύθερο Τύπο απέτυχε 3 στα 3) με αποτέλεσμα όσοι έχουν την τύχη να προσκληθούν να καμαρώνουν στη συνέχεια σαν γύφτικα σκεπάρνια.
Οπως είναι γνωστό εκτός από τη Γιάννα, οι φίλα προσκείμενοι στις ΗΠΑ Έλληνες πολιτικοί είναι οι Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τασούλας, Δένδιας,  Καμμένος, Βαρβιτσιώτης και πολλοί άλλοι μικρότερου βεληνεκούς.
Η Γιάννα λοιπόν ανέλαβε να δημιουργήσει ένα φιλοαμερικανικό φυτώριο με Έλληνες δημοσιογράφους και πολιτικούς.
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν καθώς σφίγγουν οι ζέστες και η κ. Αγγελοπούλου θα αποπλεύσει για Αιγαίο και Ιόνιο με τις θαλαμηγούς της. Σε μία από αυτές τις εξορμήσεις κατά το παρελθόν τραβήχθηκαν φωτογραφίες της Γιάννας με μονοκίνι οι οποίες έφτασαν σε δημοσιογραφικά γραφεία. Εκτοτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου