Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

"Καίνε" κάθε βράδι το Nammos στην υγειά του γλυκούλη Χάρη Θεοχάρη. Η αψίδα του θριάμβου με τα βεγγαλικά στο νησί της ανομίας

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22903.htm

 
Ξημερώματα Τετάρτης. Οι θαμώνες από τα μπαράκια που βρίσκονται πίσω από το πανάμορφο λιμανάκι της Νάουσας στην Πάρο, παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι την αψίδα του θριάμβου που αναβόσβηνε στο βάθος. Ένα τεράστιο στεφάνι που δημιουργούσαν τα βεγγαλικά σου έδινε την αίσθηση ότι οι απέναντι απολαμβάνουν ατάραχοι τις τελευταίες νύχτες της Πομπηία.
Οι «απέναντι» δεν ήταν άλλοι από τους πελάτες του θρυλικού Nammos της  Μυκόνου που «καίνε» κάθε βράδι το μαγαζί βάζοντας φωτιά στα φρένα.
Σε δόξα του μοναδικού κωλομπαριστάν, που είναι η κρατική μηχανή, η οποία αδίστακτη ετοιμάζεται να αρπάξει τα φτωχοκάλυβα του λαού (πετραδάκι-πετραδάκι για τα σένα τόχτισα), το ανεξάρτητο κράτος της Μυκόνου ζει και βασιλεύει. Παραμένει απάτητο από τις κρατικές αρχές και όσοι κρατικοί υπάλληλοι υπηρετούν-με ελάχιστες εξαιρέσεις- βουτάνε με το κεφάλι στην γλυκιά παρακμή της πολυτελούς ζωής (βρίσκουν το τρόπο) και απολαμβάνουν ως το μεδούλι την ανομία που βασιλεύει στο ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου.
Καλούμε αυτό το άθλιο κράτος να μας πει αν εισπράττει περισσότερους φόρους από την Μύκονο, απ΄ ότι από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας ώστε να δικαιολογεί την ανοχή που επιδεικνύει στην παρανομία. 
Να μας δώσει το ελληνικό κράτος, αν δύναται, ένα πειστικό επιχείρημα για την ανοχή της ανομίας και την φοροδιαφυγής που επικρατεί στο συγκεκριμένο νησί.
Έχουν κάθε δίκιο οι πελάτες του κάθε Nammos  να «καίνε» το μαγαζί στην υγειά του γλυκούλη τεχνοκράτη Χάρη Θεοχάρη, του άτεγκτου αυτού διώκτη της φοροδιαφυγής.
-Κορίτσια ο Θεοχάρης...,
ακούγεται όλο και πιο συχνά ανάμεσα στους gay της Μυκόνου μια και αυτό είναι το συνθηματικό με το οποίο οι τσιλιαδόροι που έχουν βάλει οι καταστηματάρχες ειδοποιούν για την εμφάνιση μερακλήδων ανδρών του τζιναβωτού ΣΔΟΕ!
Πολύ γέλιο, μ΄αυτή εδώ την γελοία κρατική μηχανή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου