Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ MAIL-ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ 660.000 ΕΥΡΩ!

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19974:---mail----660000-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2maimou-lefta-mail-1

Προσοχή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα ύποπτο mail από κάποιον ο οποίος ισχυρίζεται πως δήθεν κατέχει 660.000 ευρώ σε...λευκά αρνητικά χαρτονομίσματα!  Διαβάστε το περίεργο μήνυμα που έλαβαν πολλοί συμπολίτες μας και σίγουρα κρύβει μια νέου τύου διαδικτυακή απάτη:
"Αγαπητοί,
Με την παρούσα θα ήθελα να σας προτείνω μία συναλλαγή, η οποία και εκτιμώ ότι θα σας ενδιέφερε μιά και είναι κατά τη γνώμη μου πολύ συμφέρουσα.
Στην κατοχή μου βρίσκεται το ποσό των 660.000 Ευρώ σε λευκά αρνητικά χαρτονομίσματα, μορφή που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε οποιαδήποτε συναλλαγή παρά μόνον μετά από συγκεκριμένη χημική επεξεργασία από ριδικευμένο προσωπικό. Δυστυχώς, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και έλλειψης άμμεσα διαθέσιμων μετρητών, βρίσκομαι σρη δυσάρεστη γιά εμένα θέση να πουλήσω μέρος ή όλο το ποσό αυτών των χαρονομισμάτων σε τιμή που αγγίζει το 50% της ονομαστικής τους αξίας. Παρακαλώ, σημειώστε ότι μόνο σοβαρές προτάσεις θα γίνουν δεκτές προς περαιτέρψ συζήτηση, καθώς και το ότι, λόγω της ευαίσθητης φύσης του θέματος, η εχεμύθεια και η διακριτηκότητα είναι προαπαιτούμενα.
Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς σας, παρακαλώ όπως απαντήστε στην παρούσα γιά περαιτέρω συζήτηση. Φωτογραφίες εσωκλείονται
maimou-lefta-mail-2
Παρακαλώ σημειώστε ότι για λόγους ασφαλείας, οι ετικέτες των δεσμίδων έχουν αφαιρεθεί. Φυσικά, είναι δυνατή η απόδειξη της γνησιότητάς τους με επεξεργασία δείγματος από αυτά και έλεγχός του σε τράπεζα.
Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς σας, παρακαλώ απαντείστε στο μήνυμα αυτό ώστε να συζητήσουμε επιπλέον λεπτομέρειες."
Με εκτίμηση,
Ν.Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου