Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

H κρίση και οι Κροίσοι της Μυκόνου...


http://zoornalistas.blogspot.gr/2013/07/h.html

Στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνησης της ξεφτίλας, όμως βγάζουν και τη γλώσσα στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε, ενώ αύριο με προθυμία θα πουλήσουν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο για κάποιον πιο βολικό εκπρόσωπό τους...

180 ευρώ το κεφάλι πλήρωσαν εκατοντάδες γλεντζέδες της Μυκόνου για να απολαύσουν συναυλία του Ρέμου μετά φαγητού σε κλαμπ στην παραλία της Ψαρούς.
Εδώ οι ειδήσεις, που κυκλοφόρησαν ευρέως στο Διαδίκτυο και σε λαϊφστάιλ έντυπα, είναι δύο ειδών: πρώτον, η φράση «ο π… ο Σόιμπλεσηκώθηκε από το καροτσάκι του», την οποία είπε πάνω στο τσακίρ κέφι ο Ρέμος και η προειδοποίηση «κ…λα Μέρκελ, δεν θα μας καταστρέψεις την Ελλάδα». Δεύτερον, η προκλητική χλιδή που χαρακτήριζε τη «μαγική βραδιά». Δείγματά της, η πανάκριβη σαμπάνια που έρρεε από εξάλιτρα μπουκάλια και κατέληγε στα πόδια του τραγουδιστή..
(25.000 ευρώ η νταμιτζάνα). «Φέρτε όλη την κάβα στην πίστα!» ούρλιαζε μεθυσμένος ένας επιφανής εφοπλιστής.
Οι θαμώνες ήταν η αφρόκρεμα της Ελλάδας της ανάπτυξης: εφοπλιστές, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες (όχι απ’ αυτούς που πηγαίνουν στο προαύλιο της ΕΡΤ).
Από το Ρέμο, που το 2012 εμφανίστηκε προεκλογικά στο πλευρό του Σαμαρά (μαζί με τον ΜιχάληΧατζηγιάννη), δεν περιμέναμε πιο πνευματώδη σχόλια και συμπεριφορά. Όμως ο κοσμικός συρφετός που άδειαζε τις σαμπάνιες στα πόδια του τραγουδιστή δεν είναι το περιθώριο της κοινωνίας, αλλά εκείνο το στρώμα που ωφελείται από την κρίση: απολύοντας κόσμο, μειώνοντας μισθούς, διεκδικώντας «λιγότερο κράτος», δηλ. μηδενική κοινωνική πρόνοια. Είναι αυτοί που στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνησης της ξεφτίλας, όμως βγάζουν και τη γλώσσα στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε, ενώ αύριο με προθυμία θα πουλήσουν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο για κάποιον πιο βολικό εκπρόσωπό τους.

 mao.gr
- nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου