Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: H στιγμή της προσγείωσης του αεροσκάφους της Asiana Airlines-Τι δείχνει το "μαύρο κουτί"

http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/07/h-asiana-airlines.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Rnkws+(%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%AF+%CE%95%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC)

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το CNN με τα τελευταία δευτερόλεπτα και τη στιγμή της έκρηξης του Boeing 777 των νοτιοκορεάτικων αερογραμμών

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της Κυριακής ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων που μετέδωσε το CNN και στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή της έκρηξης του Boeing Boeing 777 των νοτιοκορεατικών αερογραμμών.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά να βγαίνει καπνός από την πίσω πλευρά του αεροσκάφους και λίγα δευτερόλεπτα μετά να ακολουθεί η έκρηξη που προκάλεσε το θάνατο δύο 16χρονων μαθητριών από την Κϊνα.



Να ακυρώσουν την προσγείωση 1,5 δευτερόλεπτο πριν την έκρηξη και να την επιχειρήσουν εκ νέου προσπάθησαν οι πιλότοι του Boeing 777 της Asiana Airlines
Να ακυρώσουν την προσγείωση 1,5 δευτερόλεπτο πριν την έκρηξη και να την επιχειρήσουν εκ νέου προσπάθησαν οι πιλότοι του Boeing 777 της Asiana Airlines, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους.

Όπως είπε η επικεφαλής του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας μεταφορών των ΗΠΑ, Ντέμπορα Χέρσμαν, στο «κουτί» έχει καταγραφεί, επίσης, η απόφαση των πιλότων να αυξήσουν την ταχύτητα του αεροσκάφους περίπου δύο δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση.

Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη τύπου την Κυριακή, ότι δεν έχει καταγραφεί καμία ένδειξη βλάβης στο αεροπλάνο.

Οι έρευνες των αρχών θα συνεχιστούν με συνεντεύξεις του πιλότου, των μελών του πληρώματος αλλά και επιβατών.

«Νομίζω ότι μπορούμε να αισθανόμαστε ευγνώμονες που οι αριθμοί δεν είναι χειρότεροι όσον αφορά τους νεκρούς και τους τραυματίες. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα» δήλωσε η Χέρσμαν μιλώντας στο NBC.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση, είναι ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος που έπαιξε η απενεργοποίηση ενός μηχανισμού πλοήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου