Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Και μέσω της Eurobank διακινήθηκαν τα κλεμμένα του ΤΤ! Γι’ αυτό κύριε Στουρνάρα θέλατε να δώσετε εκεί το “μαγαζί”;

http://olympia.gr/2013/07/07/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%B7%CF%82-eurobank-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD/

20130707-164736.jpg
Σύμφωνα με το πόρισμα της δικαιοσύνης, η συμμορία των συνεργατών Παπανδρέου, “έσπαγε” τα κλεμμένα εκατομμύρια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε δεκάδες επιταγές και τα διοχέτευε προς διάφορες κατευθύνσεις ώστε να χαθούν τα ίχνη τους. Μεταξύ αυτών των τραπεζών στις οποίες διακινήθηκε το χρήμα, ήταν και η Eurobank.
Που είναι το περίεργο; Μα το ότι ο Στουρνάρας ο οποίος συγκάλυψε το μέγα σκάνδαλο κλείνοντας νύχτα το ίδρυμα χωρίς να αποκαλύψει τα οικονομικά μεγέθη ούτε στην βουλή (!!!), θέλει να δώσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην κρατικοποιημένη πλέον Eurobank!
Μία τράπεζα δηλαδή με διορισμένες διοικήσεις από τους διεφθαρμένους πολιτικούς συνεργούς, να πάρει την άλλη τράπεζα όπου οι διεφθαρμένες διορισμένες διοικήσεις έκαναν το πλιάτσικο του αιώνα! Η συγκάλυψη σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή.
Το θέμα ειναι τι θα κάνει ο πρωθυπουργός από Δευτέρα. Θα συγκαλύψει κρατώντας τον 
Στουρνάρα στην θέση του;
Το πανηγύρι της διαπλοκής, συμπληρώνεται με την Alpha Bank, που όπως αποκαλύπτει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” περίμενε να πληρώσει ο μακάκας ο λαός την “εθελουσία έξοδο” στο ΤΤ, ώστε να “χτυπήσει” και αυτή το ίδρυμα. Διαβάστε:
Aίσθηση προκαλεί στους τραπεζικούς κύκλους η εμπλοκή της Αlpha Bank στην απόκτηση του ΤΤ, το οποίο όπως όλα δείχνουν κατευθύνεται στην Εurobank.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχαήλ Γελαντάλι στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» τραπεζικοί κύκλοι την απόκτηση και του νέου ΤΤ από την Αlpha Bank ως σκανδαλωδώς ευνοική μεταχείριση.
Θυμίζουν ότι:
>H Alpha Bank είχε εγείρει ζήτημα απολύσεων εργαζομένων του Ταμιευτηρίου στο διαγωνισμό του Ιανουαρίου(που τελικά δεν προχώρησε) σε αντίθεση με την Εθνική και τη Eurobank, και τώρα επανέρχεται αφού φόρτωσε το κόστος στο Δημόσιο.
>Τίθεται θέμα σύγκρουσης συμφέροντος, καθώς σύμβουλος στην αύξηση κεφαλαίου της Alpha Bank ήταν η J.P Morgan, που επίσης επελέγη τελευταία ως σύμβουλος και του TXΣ.
EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου