Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η έξυπνη και οικονομική χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού


Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος.
Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε.
Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό:
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου