Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η Ελβετία της Άμεσης Δημοκρατίας και οι περιφερόμενοι καταθλιπτικοί. (Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου)


Αθήνα, 5  Ιουλίου, 2013. 

Η Ελβετία της Άμεσης Δημοκρατίας και οι περιφερόμενοι καταθλιπτικοί.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε με Κινήματα Άμεσης Δημοκρατίας.

Είτε γιατί είμαστε ο Λαός «της κατσίκας του γείτονα», είτε γιατί άρχισε να γίνεται «της μοδός», είτε γιατί οι μυστικές υπηρεσίες και σπόσνορες τύπου Σόρος χρηματοδοτούν τέτοιου τύπου «initiatives», διαφόρων τύπων περιφερόμενοι καταθλιπτικοί, «κατασκευάζουν στο πόδι» τον τελευταίο καιρό κινήματα Άμεσης Δημοκρατίας. Και ακόμη,  – «γουάου» που λέει και η πιτσιρικαρία - «αμεσοδημοκρατικά συντάγματα».

Η αρχή έγινε με τον κλόουν που με εντολή των αφεντικών του, πρώτος-πρώτος, και για να πιάσει… σειρά, κλωνοποίησε το Πατριωτικό Μέτωπο, κοτσάροντας μάλιστα ένα –ΠΑΜ στο όνομα του κλώνου του.

Ακολούθησαν διάφοροι τύποι βγαλμένοι από τον βόθρο του κομματικού συστήματος. Δικηγορίσκοι και δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας, που για ένα δίφραγκο θα πουλούσαν και τη μάνα τους, παπαγαλίζουν αλλά και αλλοιώνουν τις αρχές του Πατριωτικού Μετώπου, παρουσιάζοντάς τες σαν δικές τους, με ιδιοτελείς φυσικά σκοπούς και στόχους.

Στη συνέχεια, άλλοι τύποι, γνωστοί σταλινικοί και εξουσιαστές, επιχείρησαν να παρουσιάσουν τα μαρξογενή παραληρήματά τους περί «αταξικής κοινωνίας», ως «αμεσοδημοκρατικά». Δεν δίστασαν μάλιστα να κάνουν ευθεία και γκαιμπελικου τύπου επίθεση στο Κίνημα, ως «απολογητή της κλεπτοκρατικής Ελβετίας, των φασιστικών ΗΠΑ και του σκοταδιστικού Αγίου Όρους».

Σήμερα, μαθαίνουμε πως ένας ακόμη ενδιαφερόμενος, προστίθεται στον κατάλογο των «γιαλαντζί» αμεσοδημοκρατών: Εκείνος ο υπέργηρος ποιητής – το ποιητής με εισαγωγικά ή μη – ο οποίος ως νέος πολιτικός νάνος, αποφάσισε να το «παίξει» τώρα - μετά από τη θητεία του ως σταλινικός κομμουνιστής και οικολόγος - τώρα ως αμεσοδημοκράτης.

(Μένει τώρα να ακούσουμε τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα ή ακόμη και το Μιχαλολιάκο, να μιλούν «μετά πάθους», για… Άμεση Δημοκρατία και την ανάγκη για Νέο Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα).

Δυστυχώς για όλους δαύτους, - οι οποίοι μάλλον φαντασιώνονται «πεδία δόξης λαμπρά» για την «πάρτη τους» - το «κακό» με την Άμεση Δημοκρατία, σε αντίθεση με τους «κομμουνισμούς, σοσιαλισμούς, φασισμούς, ναζισμούς» κλπ κλπ –ισμούς, είναι πως έχει, έναν και μόνον «ιδιοκτήτη»: Το Λαό, στο οποίου τα χέρια περνούν,

1. Το δικαίωμα της ανάκλησης όλων των αρετών αξιωματούχων από την επόμενη μέρα κιόλας της εκλογής τους,

2. Η ακύρωση όλων των ειδών αποφάσεων της νομοθετικής εξουσίας,

3. Η παρασκευή Νόμων και Συνταγματικών διατάξεων,

4. Η δικαιοσύνη με τα πλήρη Ορκωτά Λαϊκά Δικαστήρια,

5. Η Άμυνα της χώρας, με την Παλλαϊκή Άμυνα και τα όπλα στα χέρια των Πολιτών.

6. Η ασφάλεια των πολιτών, με εγγυητή της ασφάλειας της γειτονιάς, τον ένοπλο πολίτη.

Ακόμη δυστυχώς για όλους αυτούς, Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας υπάρχει, στην καθαρότερη και πλέον ολοκληρωμένη του μάλιστα μορφή.


Μια εργώδη προσπάθεια που απασχόλησε πραγματικούς αμεσοδημοκράτες επιστήμονες τα τελευταία 30 χρόνια, και παραδόθηκε ολοκληρωμένη εδώ και τρία χρόνια, στην κρίση του ελληνικού Λαού.

Και για να ξεμπερδεύουμε οριστικά με τους διάφορους υστερόβουλους, περιφερόμενους καταθλιπτικούς. Είτε σταλινικής, είτε πρακτόρικης προέλευσης:


Ξεφυλλίζοντας το καλοφτιαγμένο αυτό ηλεκτρονικό βιβλίο, μαθαίνουμε για την Άμεση Δημοκρατία της Ελβετίας και για το πώς αυτή λειτουργεί στην πραγματική της και εφαρμοσμένη διάσταση. Και φυσικά «γκρεμίζουμε» τα όνειρα θερινής νυκτός, όλων των νεόκοπων «γιαλαντζί αμεσοδημοκρατών», που νομίζουν ότι μπορούν να εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά το Λαό, «πασάροντάς» του, δικής τους κοπής, Άμεσες Δημοκρατίες.


Η Άμεση Δημοκρατία, το όραμα του Ιωάννη Καποδίστρια με θεμέλιο την Αρχαία Ελληνική Σκέψη του Κλεισθένη και του Αριστοτέλη, είναι καθ’ οδόν, και ήδη καθοδηγεί τα βήματα της παγκόσμιας κοινωνίας των ανθρώπων, σε μια παγκόσμια επανάσταση. Για επιστροφή επιτέλους στη Κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας.

Και από αυτήν την επανάσταση, δεν θα γλυτώσει κανείς εξουσιαστής, κανενός είδους και απόχρωσης. Όσο κι’ αν προσπαθούν με πακτωλό χρημάτων από μυστικές υπηρεσίες και «σπόνσορες», να την καθυστερήσουν.

Υ.Γ. Ευχαριστώ θερμά τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα Dr.Lorenzo Amberg, για το πλήρες «πακέτο» ενημέρωσής περί την χώρα του και περί την Άμεση Δημοκρατία, το οποίο ευγενώς μας παραχώρησε.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου