Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΚΟΝΙΣΚΑ: ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19689:2013-07-03-01-03-13&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

koniska
20 χλμ από τον Θέρμο, κοντά στην Τριχωνίδα, πάνω στην βουνοπλαγιά, βρίσκεται η Κόνισκα.
Από τις 21.25 την Τρίτη το βράδυ και από το πρωί της ίδιας μέρας, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ήταν σε ετοιμότητα γιατί γνωρίζαμε για το πρώτο αίμα.
Η αστυνομία, διέψευδε. Εμείς επαγρυπνούσαμε. Άλλοι έγραφαν ανοησίες. Για Αλβανούς που χάθηκαν κλπ.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήταν το πρώτο ειδησεογραφικό site ίσως και πανελλαδικά(δεν μπορούμε ακόμα να ξέρουμε για την ταχύτητα των τοπικών μέσω)που έδωσε την είδηση της μάχης που είχε ως αποτέλεσμα τους δύο νεκρούς κακοποιούς έξω από τον Αη-Γιάννη Κόνισκας..Κέντρο επιχειρήσεων ήταν και το χωριό Κρίκελλο. Εκεί μπορεί να κατευθύνονταν οι Αλβανοί της άλλης ομάδας. Εκτιμήσεις κάνουμε και ίσως λανθασμένες.
Ήμασταν επίσης προετοιμασμένοι γιατί το Κυριακάτικο ταξίδι μας στην ορεινή Ναυπακτία(πάνω από 700 χλιόμετρα και 11 ώρες οδήγησης στα βουνά και τα λαγκάδια), μας έκανε καλό: Μάθαμε, ακούσαμε, διασταυρώσαμε. Δεν ήταν οι φονιάδες από την πευρά της Αιτωλίας άρα είχαν πέσει στην Ακαρνανία και βιάζονταν να ανέβουν πιθανόν προς Πρέβεζα. Είχαν όμως κουραστεί. Η αστυνομία άλλαζε βάρδιες. Αυτοί συνεχιζαν ποδαράτο.
Η επιχείρηση όμως συνεχίζεται. Μέχρι και τον τελευταίο. Μέχρι και τον Κόλα. Πρέπει όσοι επιζήσουν εαν παραδοθούν να δικαστούν, να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να πάνε στα κάτεργα. Η ελληνική κοινωνία ανάσανε από το ξεκαθάρισμα. Αυτή είναι αλήθεια. Η φτωχή αστυνομία, έκανε το χρέος της. Ο Στρατός αθόρυβα το δικό του. Υπάρχει ακόμα Ευνομούμενη Πολιτεία; Ας περιμένουμε κάποιες ώρες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Υ.Γ Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κάτοικο του Θέρμου για την βοήθεια του. Ξέρει αυτός....
Σ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου