Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο Δένδιας έψαχνε το χαμένο φουσκωτό του Λιάγκα και άφησε τον Αδωνη έρμαιο στους λυκάνθρωπους! Εχει σημάδια στο λαιμό ο δύστυχος!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22698.htm





Aπασχολημένος να βρει το χαμένο σκάφος του Λιάγκα ο Νίκος Δένδιας, άφησε απροστάτευτο τον ταλαίπωρο Αδωνη στα στίφη καννιβάλων αριστεριστών της συνιστώσας Δέρνουμε Ξανά κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.
Όπως διαβάσαμε ο Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο "με ερυθρότητα και εμφανή σημάδια χτυπημάτων στον λαιμό".
Στο επεισόδιο παρενέβησαν αστυνομικοί που υπήρχαν στον χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του υπουργού και κατάφεραν να τον βγάλουν από τον κλοιό των διαδηλωτών.
Οι περιγραφές της επιχείρησης σώστε τον Αδωνη είναι συγκλονιστικές. Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για τον αιμόφυρτο Έλληνα υπουργό και την κομβική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, μία μέρα μετά την επίσκεψη Σόιμπλε και λίγο πριν φθάσει στην Αθήνα ο Αμερικανός υπ. Οικονομικών.
Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή σε μια ειδικευμένη ψυχολόγα που βγαίνει στο extra και το kontra  να παράσχει στον Αδωνη (ημίγυμνη η ίδια) ψυχολογική στήριξη-μακριά από τα μάτια της Ευγενίας
Η Ευγενία τώρα είχε φωτογράφιση για το εξώφυλλο γνωστού lifestyle περιοδικού και δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το συμβάν.
(Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου