Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΧΕΡΟΝΤΑ- ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19841:2013-07-05-07-45-04&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2astynomia

Πυρά δέχθηκαν τα ξημερώματα αστυνομικοί στην Άρτα σε διασταύρωση με την Ιόνια οδό όταν επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ύποπτο αυτοκίνητο.
Οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά με καλάσνικοφ από δράστες που επέβαιναν σε κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA με αποτέλεσμα να δημιουργεί σύγχυση, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα.
Στην συνέχεια μπήκαν στην Φιλιππιάδα και άφησαν εκεί το navara ενώ έκλεψαν άλλο όχημα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά της Θεσπρωτίας.
Το δεύτερο όχημα το οποίο είχαν κλέψει από την Φιλιππιάδα βρέθηκε κοντά στο ποτάμι στην Γλυκή λίγο έξω από το Καναλάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr πιθανόν οι δράστες, να διέφυγαν από εκεί με μηχανάκι το οποίο έκλεψαν...
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν φτάσει από τα Γιάννενα αλλά και από γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις.
Σε όλη τη μεθοριακή γραμμή τα μέτρα είναι δρακόντεια καθώς εκτιμάται από τους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι αργά ή γρήγορα οι δράστες θα επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να αναζητήσουν καταφύγιο στην Αλβανία.
Επίσης στην 'Ήπειρο έφτασε από την Θεσσαλονίκη και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.
Συνεχής ενημέρωση...
pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου