Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ> Ο Σταύρος Ψυχάρης και η Σοσιαλιστική Ένωση Κέντρου. Το νέο κόμμα και οι πρωταγωνιστές.

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22665.htm


Aγαπητέ Σταύρε,
Απευθυνόμαστε σε σένα- στονμεγαλοεκδότη, έμπειρο δημοσιογράφο αλλά και πατέρα ενός εκλεκτού πολιτικού τέκνου, (του γιου σουΑνδρέα)-γιατί μόνο εσύ μπορείς να απαλλάξεις την Ελλάδα από τον εφιάλτη(γαμώ το κεφάλι μου) Αντώνη Σαμαρά.
Μόνο εσύ αγαπητέ Σταύρε, μπορείς να αφήσεις παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές τον ασίγαστο αγώνα σου ενάντια στις κατοχικές κυβερνήσεις των Μνημονίων. Είσαι ο μόνος που μέσα από μια καλά οργανωμένη-επιπέδου Βυζαντίου ίντριγκα-μπορείς να ρίξεις την κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και να δώσεις στον γιο σου Ανδρέα τις προοπτικές ανέλιξης οι οποίες θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν ως το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.
Άλλωστε αυτό που θα σου προτείνουμε είναι και ο μόνος τρόπος να μειώσεις το κυκλοφοριακό χάσμα που χωρίζει το ΒΗΜΑ από το Πρώτο Θέμα με αποτέλεσμα την εκδοτική σου ταπείνωση.
ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
Αγαπητέ Σταύρε,
Σε καλούμε να ξεκινήσεις την μεγάλη πορεία προς την ανατροπή της κυβέρνησης των Μνημονίων και της Τρόικας με δύο τηλεφωνήματα. Το ένα στην Ντόρα και το άλλο στον Αβραμόπουλο.
Θα τους ζητήσεις να συναντηθείτε μεσάνυχτα στο σπίτι σου στο Κολωνάκι. Η Ντόρα και ο Αβραμόπουλος θα έλθουν ντυμένοι άστεγοι ώστε να μην τους πάρουν χαμπάρι οι γείτονες και σας δώσουν στεγνά.
Κάτω από το ημίφως των κεριών-ώστε η συνάντηση να αποκτήσει συνομωτικά χαρακτηριστικά-θα προτείνεις στον Αβραμόπουλο της Προεδρία της Δημοκρατίας μας, για την οποία είναι γεννημένος. Θα ζητήσεις και από τους δύο να εγκαταλείψουν τη ΝΔ και να προχωρήσουν στην δημιουργία κόμματος με τον τίτλο Σοσιαλιστική Ένωση Κέντρου. Παρότι η Ντόρα και ο Αβραμό σιχαίνονται ακόμη και το άκουσμα της λέξης σοσιαλιστικό, θα τους πείσεις ότι πρέπει να γίνει έτσι επειδή οι Έλληνες χαχόλοι ψηφοφόροι θέλουν να περνιούνται για αριστεροί ώστε να έχουν άλλοθι στο αέναο ριφιφί ανάμεσα στους ίδιους και το επίσημο κράτος. Ο κλέψας του κλέψαντος.
Στην Σοσιαλιστική Ένωση Κέντρου θα είναι αρχηγός-επικεφαλής η Ντόρα με τον Αβραμόπουλο στο πλευρό της και Νο3 ο γιος σου, ο Ανδρέας.
Από τους πρώτους που θα σπεύσουν στο νέο κόμμα θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Το σίγουρο είναι ότι θα κλωτσήσουν οι καραμανλικοί αλλά σ΄αυτή την περίπτωση απλά θα τους εξαγοράσετε όλους εκτός από τον ίδιο τον Καραμανλή, ο οποίος γενικά βαριέται και θα περιορισθεί σε διαρροές-μέσω του Πάκη-ώσπου να εξαγορασθεί και ο Πάκης.
Το κόμμα θα χρειασθεί και ένα εναλλακτικό πολιτικό πρόσωπο όπως θα μπορούσε να είναι ο Μπουτάρης για παράδειγμα. Ο σημερινός δήμαρχος της Θεσσαλονίκης θα έφερνε στην Σοσιαλιστική Ένωση Κέντρου όλα τα μερακλίδικα κινήματα που είναι απαραίτητα για την γιγάντωση του κόμματος. Οικολόγοι, φίλοι της αλιείας χωρίς δόλωμα και μπουκάλες, γκαίηδες, λεσβίες, φίλοι του ποδηλάτου και του πατινού, σκέιτερς,  ορειβάτες και διάφοροι άλλοι που τραβάνε ζόρια στα σπίτια τους και τόχουν ρίξει στις εξορμήσεις θα πλαισιώσουν με χαρά το νέο κόμμα.
Η Σοσιαλιστική Ένωση Κέντρου με το ξεκίνημά της θα πάρει με το μέρος της το Κολωνάκι, εδώ όπου ζει όλη σχεδόν η εγχώρια διανόηση.
Από το Κολωνάκι και με οργανωμένο σχέδιο θα γίνει αρχικά η κατάληψη του θεσσαλικού κάμπου και στην συνέχεια της Πελοποννήσου.
Ανεπίσημο όργανο του κόμματος-για να μην καρφωνόμαστε-θα είναι το ΒΗΜΑ. Μέσα από τα φιλοπασοκικά ΝΕΑ θα περνάμε υποδόρια της αντιλήψεις της ΣΕΚ.
Ετσι και την κυκλοφορία των εφημερίδων σου θα αυξήσεις αλλά και την κυβέρνηση Σαμαρά θα στείλεις στα τάρταρτα δικαιώνοντας την παροιμία για τον λύκο που κι αν εγέρασε  κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του.
Αγαπητέ Σταύρο, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τηλεφώνησε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου