Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Παναιτωλικός: Πρεμιέρα με ΠΑΟ στη Λεωφόρο! Όλο το πρόγραμα των καναρινιών

http://www.agrinionews.gr/%CF%80%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF/

137357493014
Η κληρωση της Super League είναι σε εξέλιξη και η κληρωτίδα έβγαλε για τον Παναιτωλικό πρεμιέρα στη Λεωφόρο φιλοξενούμενος του Παναθηναϊκού. Στη 2η αγωνιστική ο Παναιτωλικός υποδέχεται -θυμίζουμε κεκλεισμένων των θυρών-στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός
ΟΦΗ-Πανιώνιος
Πλατανιάς-Βέροια
Απόλλων-Άρης
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ-Σκόντα Ξάνθη
ΑΕΛ Καλλονής-Ολυμπιακός
Ατρόμητος-Εργοτέλης
Λεβαδειακός-Πανθρακικός
Oι αγώνες του Παναιτωλικού
1. Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
2. Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ
3. Πανθρακικος – Παναιτωλικός
4. Παναιτωλικός – Εργοτέλης
5. Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
6. Άρης – Παναιτωλικός
7.  Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννενα
8. Απόλλων – Παναιτωλικός
9.  Παναιτωλικός – Καλλονή
10.  Ατρόμητος – Παναιτωλικός
11. Παναιτωλικός – Λεβαδειακος
12.  Ξάνθη – Παναιτωλικός
13.  Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
14.  Παναιτωλικός – Πανιώνιος
15.  Βέροια – Παναιτωλικός
16.  Παναιτωλικος – Πλατανιάς
17.  ΟΦΗ – Παναιτωλικός
137357481379
Η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013-2014 πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ με την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων που απαρτίζουν τη Super League, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πολλών άλλων προσωπικοτήτων από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου επαγγελματικού διασυλλογικού πρωταθλήματος της χώρας μας Γιάννης Μώραλης άνοιξε την αυλαία της κλήρωσης και αναφέρθηκε διεξοδικά στον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Το λόγο στη συνέχεια έλαβαν ο υπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός κ. Γιάννης Ανδριανός, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ κ. Μιχαήλ Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος και ο πρόεδρος της Forthnet/NOVA κ. Πάνος Παπαδόπουλος.
Η «έκπληξη» της κλήρωσης ήταν η παρουσία μιας μεγάλης μορφής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με θητεία σε κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βαλένθια και η Φιορεντίνα. Ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς, ένας κορυφαίος επιθετικός, ένας γεννημένος σκόρερ, πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε τη Super League για την πρόσκληση, ευχήθηκε το νέο πρωτάθλημα να είναι ακόμα καλύτερο, καθώς δήλωσε «φίλος του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Μια σειρά ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Super League κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν η επόμενη θεματική ενότητα της κλήρωσης. Οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως η εθελοντική αιμοδοσία, η «μπάλα για τα παιδιά», το διεθνές συνέδριο «FootbALLabout» και άλλες δραστηριότητες σηματοδότησαν την ενεργή παρουσία της διοργανώτριας αρχής και στην κοινωνία, η οποία θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και την επόμενη χρονιά.
Την κλήρωση πραγματοποίησε ο γενικός διευθυντής της Super League Μιχάλης Αναγνώστου, με τον Πέτζα Μιγιάτοβιτς και τους αρχηγούς των πρωταθλητών στα πρωταθλήματα υποδομής Κ17 και Κ20, τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Νίκο Βασαϊτη και τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κωνσταντίνο Ρουγκάλα αντίστοιχα.
www.superleaguegreece.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου