Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: Αφετηρία για ένα πατριωτικό εναλλακτικό κίνημα

http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/07/11/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B1/

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι παρών για να συμπαραταχθεί με όλες τις Πατριωτικές Κινήσεις, που αντιδρούν κατά του Τεμένους που επιχειρούν τα εφιαλτικά κόμματα της Εθνικής μειοδοσίας να αναγείρουν στην Ελλάδα.
Οι Έλληνες Πολιτικοί  δυσφήμησαν και πτώχευσαν τον Λαό μας, κερδοσκόπησαν και καταχρέωσαν το κράτος, ξεπούλησαν τα φιλέτα της Ελληνικής Οικονομίας, τώρα νομιμοποιούν τους παράνομους φυγάδες  και μαζί χιλιάδες τρομοκράτες 
Ο Σύνδεσμος ξεκαθαρίζει ότι σέβεται και στηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως το δικαίωμα της προσευχής και λατρείας.
Ο Σύνδεσμος λυπάται για την εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών από όλα τα κόμματα της βουλής, που από καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς είτε στηρίζουν τον εγκλωβισμό τους ή  εκδηλώνουν την αντιπάθεια τους.
Ο Σύνδεσμος εκφράζει την συμπαράστασή του προς όλους τους συνανθρώπους μας, που η κρεατομηχανή της παγκοσμιοποίησης  και των απάνθρωπων κερδοσκόπων,  αφού τους κατέστρεψε την οικονομία και τους άρπαξε τον πλούτο, τους ανάγκασε ή τους παρότρυνε να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, όχι βέβαια για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον, αλλά για να ολοκληρώσουν την οικονομικο πολιτική καταστροφή των Λαών, οι οποίοι μέσα από την πολυπολιτισμικότητα θα στερηθούν την πατρώα γη, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.
Στα κάτεργα της εκμετάλλευσης και των ελεύθερων οικονομικών ζωνών οι παγκόσμιοι κερδοσκόποι θα απομυζούν το ανθρώπινο δυναμικό και θα τσαλακώνουν την ανθρώπινη προσωπικότητα.
Ο Σύνδεσμος θεωρεί τους Λαθρομετανάστες σαν αιχμαλώτους πολέμου,  που με την επαναλειτουργία της Δημοκρατίας θα ελευθερωθούν και  θα προωθηθούν στους χώρους τελικού προορισμού ή θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Θεωρεί τα μνημόνια και τις μνημονιακές Κυβερνήσεις αντισυνταγματικές και τα ψηφίσματα της βουλής άκυρα. Το νόμο περί Τεμένους άκυρο και τους 198 βουλευτές που τον ψήφισαν απάτριδες.
Ο Σύνδεσμος θεωρεί ότι ο Λαός βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, με χιλιάδες απώλειες μη Μάχης και ότι και μόνο η σκέψη δημιουργίας Τεμένους, αυτή την περίοδο, αποτελεί πράξη προδοσίας
Θα πρέπει ο Ελληνικός Λαός και οι Έλληνες της Διασποράς να μάθουν ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με την στήριξη της Κυβέρνησης, δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.
Ένα Έθνος, που προδόθηκε επανειλημμένως  από το πολιτικό του σύστημα. Μια κυβέρνηση που ψεύδεται ασύστολα, που σκορπίζει τον μόχθο των Ελλήνων για να ικανοποιεί τα εξαπτέρυγα της Παγκοσμιοποίησης , 500 εκατ μας κόστισε το Μνημόνιο 1. 
Ο Σύνδεσμος συμφωνεί με την Προσφυγή στο ΣτΕ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ, που ζητά να κηρυχθεί ο νόμος για την ανέγερση του τεμένους «όλως αντισυνταγματικός και ανθελληνικός». 
Συμφωνεί με τις απόψεις του Καθηγητού Ε.Μ.Π. Ιωάννη Θ. Χαϊνη ότι αρθρο 3 του Ν. 3512/2006 ευρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία με τα άρθρα 16 § 6 τοῦ Συντάγματος. Το Τέμενος δεν εμπίπτει στα κοινωφελή έργα καθόσον ουδέν όφελος παράγει για την κοινωνία 
Ο Σύνδεσμος συμφωνεί με τις απόψεις της ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και άλλων κινήσεων ότι: 
  • Η κατασκευή Τεμένους σημαίνει την αυθωρί αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας και ιδιοκτησίας στην περιφέρεια αυτή. 
  • Αυτομάτως και υποχρεωτικά η Πολιτεία αναγνωρίζει ως ΝΟΜΙΜΟΥΣ όλους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν στην Ελλάδα
  • Το Τέμενος αποτελεί άσυλο και καταφύγιο ισλαμιστών τρομοκρατών 
  • Νομιμοποιούμε τον αποικισμό της Ελλάδος από τους Ισλαμιστές 
  • «-Είναι δε γνωστό ότι πολλά από τα ισλαμικά κέντρα σε όλον τον κόσμο συνδέονται με την τρομοκρατία και τον ιερό πόλεμο των ισλαμιστών εναντίον των απίστων  (τζιχάντ) και εναντίον των προδοτών του Ισλάμ (Τακφίρ).
  • Τελευταία παρακολουθούμε στο διαδίκτυο με φρίκη τις σκηνές αποκεφαλισμού Ορθοδόξων ιερέων στην Συρία, μετά από το δικαστήριο «Σαρία»  που προβλέπεται  από το Κοράνι και εφαρμόζεται από τους τζιχαντιστές! Επίσης την  ανθρωποφαγία από ισλαμιστές που προβλέπεται από την ισλαμική παράδοση και εκτελείται από τους ισλαμιστές. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται  με σκοπό πάντοτε την επιβολή του Ισλάμ και του Κορανίου παγκοσμίως.  Μήπως με το τέμενος ή τα τεμένη στην ελληνική επικράτεια υπάρχει, άραγε, σοβαρή πιθανότητα να αντιμετωπίσουμε την φρίκη από αλλόφρονες ή πληρωμένους  ισλαμιστές που θα κραδαίνουν σπαθιά και θα αποκεφαλίζουν Έλληνες πολίτες στους δρόμους των πόλεων της πατρίδας μας χάριν της τζιχάντ ή του Τακφίρ;
  • Μήπως  θα εξαναγκαστούμε να δώσουμε μάχη υπέρ εστιών και βωμών, υπέρ των οικογενειών μας και υπέρ της επιβίωσής μας, επειδή οι υποτιθέμενοι κυβερνώντες την Ελλάδα παρέδωσαν γη και ύδωρ στο όνομα της προσωπικής τους διάσωσης και της παραμονής τους στους (ήδη αιματοβαμμένους) θώκους της εξουσίας;
  • Κλείνοντας ευελπιστώ ότι οι Έλληνες γρηγορούν και έχουν γνώση οι φύλακες διότι φρονώ ότι το Τέτοβο, Κόσοβο και η Συρία είναι πολύ κοντά μας». 
  • Τέλος όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για την ανέγερση Τεμένους θα στοχοποιηθούν με ότι αυτό συνεπάγεται

Στέργιος Σμυρλής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου