Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 456, Τρίτη 11.07.13: ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 456 Τρίτη 11.07.13

ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ 

Οι πολίτες που φορολογούνται για τους Εθνικούς δανεισμούς για την συμπλήρωση του κεφαλαίου των τραπεζών, πρέπει να μπορούν να γνωρίζουν πόσα λείπουν από το ‘‘ταμείο’’ της κάθε μιας τράπεζας και γιατί, με σαφή και κατανοητή και υπεύθυνη δημόσια και επώνυμη ενημέρωση.
          Ψάχνουμε στον ιστοχώρο να βρούμε την ταχυδρομική διεύθυνση του ΤΧΣ και δεν υπάρχει στην σελίδα του, ωσάν να είναι εικονικός χώρος και όχι επί του εδάφους με έδρα και γραφεία οδό και αριθμό και ονόματα μελών και όλα όσα ένας διανεμητής χρημάτων, που πληρώνουμε εμείς, οφείλει να έχει σε πρώτη σελίδα.
          Τα μόνα που βρίσκονται είναι τηλέφωνο 210 3635420 Fax 210 3628082 και mail info@hfsf.gr .
          Το ΙΝΚΑ ζητά από το ΤΧΣ να μας απαντήσει αλλά και να έχει σε δημόσια θέση τα υποχρεωτικά δημόσια στοιχεία των ελλειμμάτων των τραπεζών, της αιτίας αυτών των ελλειμμάτων και της αιτίας για την οποία αυτά τα ελλείμματα κεφαλαίου για κάθε μια από αυτές τις τράπεζες, πρέπει να συμπληρωθούν με φορολόγηση των Ελλήνων.
          Είναι σημαντικό, αλλά και απολύτως υποχρεωτικό, να είναι δημόσια γνωστή στον φορολογούμενο πολίτη – καταναλωτή, η αιτία που μας υποχρεώνει η κυβέρνηση διά του ΤΧΣ να καταβάλλουμε φόρους για την συμπλήρωση των ελλειμμάτων των τραπεζών. 
          Ο δημόσιος έλεγχος του Εθνικού προϋπολογισμού και των δαπανών του είναι γενικός κανόνας, το που πήγαν τα λεφτά και το γιατί πήγαν όπου πήγαν και γίνεται δημόσια και στο κοινοβούλιο.
          Απολογείται δηλαδή δημόσια η κυβέρνηση για τον οικονομικό απολογισμό, το γιατί λείπουν αυτά, το γιατί πήγαν εκεί αυτά, και το γιατί πρέπει να βάλει φόρους, γιατί πρέπει να πάνε εκεί αυτά, και το γιατί απαιτείται να πάνε εκεί αυτά.
          Για τα δυσθεώρητα ποσά που με Εθνικούς δανεισμούς και φόρους σε εμάς μετά, παραχώρησε η κυβέρνηση με τα προηγούμενα όργανά της και τις αποφάσεις της και τελευταία το ΤΧΣ προς τους ιδιώτες τραπεζίτες, δεν έχει δώσει κανένα απολογισμό, για το ότι μοιράζει δηλαδή μέσω φόρων εθνικά κεφάλια σε τραπεζίτες και τράπεζες, χωρίς να έχει ταυτόχρονα καμία δημόσια ανακοίνωση πόσα τους λείπουν αλλά και το κυριότερο γιατί τους λείπουν, την αιτία δηλαδή και τον σύνδεσμο ότι αυτά που τους λείπουν συνδέεται μεαιτία που παρήγαγαν οι Έλληνες φορολογούμενοι που πρέπει να τα συμπληρώσουν.
          Το αίτημά μας είναι απόλυτα δικαιολογημένο και πρέπει να απαντηθεί.
          Όταν καλούμαστε να πληρώσουμε φόρους πρέπει να είναι νόμιμα και Εθνικά αιτιολογημένο.
          Το Ελληνικό έθνος δεν είναι οι ελληνικές τράπεζες.
          Εμείς από τις τράπεζες του 17% δεν μεγαλώσαμε, αυτές μεγάλωσαν και, το που τα πήγαν τα κέρδη τους και έχουν ελλείμματα για να μπορούν να μας φορολογήσουν, πρέπει να το ξέρουμε επίσημα, δημόσια και αιτιολογημένα.
          Δεν μπορεί να είναι εσωτερικές διαδικασίες, δηλαδή μας δώσανε μια λογιστική κατάσταση με τα ελλείμματά τους την είδε και ο κος Προβόπουλος και κόψαμε αυτά τα κονδύλια, σήμερα και θα κόβουμε κάθε φορά πάλι με τον ίδιο τρόπο και δεν θα κάνουμε προς τα οπίσω έλεγχο που πήγαν αυτά που τους λείπουν και γιατί τους λείπουν.
          Ασφαλώς, τα λογιστικά των τραπεζών είναι ‘‘η τρύπα στη λίμνη της Υλίκης’’ και το ΙΝΚΑ θεωρεί ότι κάθε φορά που θα τα ελέγχει ένας ανεξάρτητος φορέας, για την ίδια χρήση θα βγάζει διαφορετικό συμπέρασμα.
          Αυτά τα συμπεράσματα όμως, μπορεί να δείξουν και κακοδιαχείριση η παράνομες ιδιωτικές και συχνά έξω από τους τραπεζικούς κανόνες ασφάλειας χορηγήσεων, μεταξύ φίλων ζημιογόνες χορηγήσεις, που μετά δεν μπορεί φιλικά – φιλικά να τα κάνει φόρους η κυβέρνηση και να τους τα δίνει.
          Αν π.χ. κλέβουν οι τραπεζίτες τις τράπεζές τους με τα άπειρα τεχνάσματα που αφθονούν στην λογιστική, και τα παραγόμενα ελλείμματα δεν ελέγχονται αν πρέπει, να συμπληρώσει τα από δική του αιτία το κράτος η να πάνε να τα φέρουν πίσω από π.χ. τις Μαλβίδες οι τραπεζίτες που τα μετέφεραν με τα λογιστικά τεχνάσματά τους, τότε απλά είμαστε όλοι μια παρέα μια οικογένεια κλέφτες και κλεμμένοι.
Πράγμα άτοπον. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου