Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΛΥΟΥΝ 2500 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20816:-2500----------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2sxoliki aithousa 534 355

Οι διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα τεχνικά λύκεια της χώρας, έκαναν περίπου 2.000  τηλεφωνικές κλήσεις και 2.000 αναγγελίες απόλυσης μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», η λίστα εστάλη στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες την ανάρτησαν στο διαδίκτυο και άρχισαν να καλούν τους απολυόμενους εκπαιδευτικούς.
Σύμφωνα με το έγγραφο του γενικού γραμματέα του υπουργείου, η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.
«Πριν καν συζητηθεί και ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο–φονιάς που οδηγεί στη διαθεσιμότητα και την απόλυση 2500 εκπαιδευτικούς, το Υπουργείο Παιδείας υλοποιεί τη διάταξη του υπό ψήφιση νόμου, δημοσιοποιεί τις λίστες της ντροπής και ζητά από τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς και να συμπληρωθούν οι εξαιρέσεις» τονίζει η ΟΛΜΕ, κάνοντας λόγο για «τρομοκρατία».
«Οι εκπαιδευτικοί δε θα σκύψουμε το κεφάλι. Τώρα όλοι στον αγώνα. Κανείς εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα και απόλυση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου