Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

100% ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΟΦ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ!!!

ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΩΣ ΤΑΧΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΛΑΣΤΗ»!!!


Κάτι μας θυμίζει αυτή η περιοχή όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία (πράσινο βελάκι)...Λέτε να είναι οι Καρυές...;
Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε κάτι, άλλωστε τα στοιχεία είναι συντριπτικά και αδιαμφισβήτητα. Δεν περιμένουμε φυσικά από κανέναν φανατισμένο να βγει και να παραδεχτεί ότι η φωτογραφία είναι αληθινή, αφού θα περιμένουν «γραμμή» πρώτα και μετά θα πράξουν αναλόγως. Η ουσία είναι πως ολόκληρη η «υπερασπιστική» γραμμή των Εσφιγμενιτών πως τάχα η φωτογραφία με τον μολοτοφόρο μοναχό είναι ψεύτικη, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος! Και τι μένει; Οι ύβρεις, οι απειλές και τα απίστευτα ψέματα για μία υπόθεση που είναι ξεκάθαρη εξαρχής!
Αναλυτικά το ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΟ δημοσίευμα του Taxalia:
Σύμφωνα με Εσφιγμενίτες μοναχούς, οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, με τον καλόγερο να πετά μολότωφ, είναι προϊόν φωτομοντάζ.
Είναι πιθανό, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι γνήσιες. Ένας έλεγχος exif που κάναμε στο taxalia, δείχνει ότι δεν είναι πειραγμένες, εκτός αν ο κατασκευαστής έχει τόσο προχωρημένες γνώσεις και μπορεί να αλλάζει και τα exif data.
Tα τεχνικά στοιχεία της φωτογραφίας, δείχνουν ότι είναι αληθινή, ληφθείσα με iPhone 4s, ενώ και οι συντεταγμένες λήψεις φαίνονται από το σωστό σημείο (40.15 γεωγρ.πλάτος -24.14 μήκος).




κι επειδή το διαδίκτυο είναι μεγάλος ρουφιάνος, η υποβολή της φωτο στο exif scanner δείχνει ότι ελήφθη ακριβώς εδώ:
 


οπότε μάλλον (μάλλον, όχι 100% !) είναι αληθινή, εκτός αν πέσαμε σε κορυφαίο χάκερ καλόγερο και κατάφερε να αλλοιώσει τα πάντα.
 Αντίθετα, αυτή η φωτογραφία στο ίδιο μέρος, δεν έχει exif data
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου