Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Σοκ> Οι Άγγλοι δίνουν βραβείο ύψους 100.000 ευρώ σε όποιον εκπονήσει σχέδιο εξόδου της χώρας από την Ε.Ε.!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22626.htm



Για να αντιληφθείτε πόσο κώλος είναι η κατάσταση στην Ευρώπη, οι Άγγλοι αποφάσισαν να απονείμουν ένα βραβείο ύψους 100.000 ευρώ σε όποιον παρουσιάσει το καλύτερο σχέδιο εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε. 
Το βραβείο θα απονείμει το Ινστιτούτο Οικονομικών Υποθέσεων (ΙΕΑ).

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, το think tank διοργανώνει αυτόν τον πρωτότυπο ομολογουμένως διαγωνισμό, με στόχο να δει πως θα μπορούσε υποθετικά να πραγματοποιηθεί μια συντεταγμένη έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ. Το σχέδιο θα πρέπει να χαρτογραφεί επίσης τον τρόπο με τον οποίο η χώρα θα προσαρμοστεί στα νέα γεωπολιτικά και οικονομικά δεδομένα που συνεπάγονται της εξόδου αυτής από την Ένωση. 

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος από ιδιώτες-έλα Βαρουφάκη, δείξε μας ότι το αξίζεις- αλλά και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου όπως εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, επενδυτικές τράπεζες, δικηγορικά γραφεία κλπ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εκπονήσουν ένα προσχέδιο 2.000 λέξεων. 
«Είναι καιρός η Βρετανία να ανακαλύψει πως μπορεί να βγει από την Ευρώπη, καθώς και τις οικονομικές και πολιτικές συνέπειες μιας τέτοιας πράξης’, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΙΕΑ. 

Σημειώνεται ότι η Μεγάλη Βρετανία αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκές Ένωσης από το 1973.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου