Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Παναιτωλικάρα ολέ: Γήπεδο γιορτή, μια φιέστα ξεχωριστή! (φωτό-video)

http://www.agrinionews.gr/to-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82/
Το γλέντι του Παναιτωλικού συνεχίζεται. Οι άνθρωποι της ομάδας και πολλοί οπαδοί αυτή την ώρα γιορτάζουν στο emileon την άνοδο αφού προηγουμένως συμμετείχαν στη φιέστα στο γήπεδο του Αγρινίου.
4000 περίπου φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές της ανόδου , παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Είχαν την ευκαιρία να τους αποθεώσουν (καθώς μάλιστα έμπαιναν ένας-ένας στον αγωνιστικό χώρο)  για την επιτυχημένη κατάληξη του μαραθωνίου και να παρακολουθήσουν πολλούς αγώνες, μεταξύ όλων των τμημάτων. Η Κ13 αντιμετώπισε τους juniors, η Κ20 την Κ15 και οι Παλαίμαχοι τους θριαμβευτές της ανόδου.
Οι παίκτες έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας και είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι τους ξεκαθάριζαν ότι εδώ θέλουν να παίζουν και του χρόνου. «Ναι! Θέλω να μείνω! Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο και αυτό θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Θα πάω κάπου μια εβδομάδα για να ξεκουραστώ αλλά πραγματικά θέλω να μείνω και του χρόνου!» ανέφερε στο agrinionews.gr ο Ανρί Καμαρά που έγινε δέκτης της μεγάλης αγάπης του κόσμου. Οι δημοσιογράφοι μάλιστα τον ψήφισαν ως τον MVP της ομάδας με δεύτερο τον Στέλιο Σφακιανάκη.
Ο Στέλιος Σφακιανάκης αποθεώθηκε και αυτός και αυτός και δήλωσε στο agrinionews.gr: « Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ότι το πιο ευχάριστο. Παίζεις πρώτα για τον κόσμο και μετά για την ομάδα και τον εαυτό σου .Όταν μετά αναγνωρίζεται αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έχεις κάνει, είτε είσαι καλός είτε κακός δίνεις και την ψυχή σου για την ομάδα, είναι κάτι πολύ ευχάριστο».
Ο Μανώλης Στεφανάκος, από τους πρωταγωνιστές της πορείας και με σωτήριες επεμβάσεις στο Βόλο ανέφερε: «Την είχαμε την άνοδο. Τελικά δεν την πετάξαμε γιατί κερδίσαμε στο Βόλο! Αν δεν κερδίζαμε στο Βόλο θα λέγαμε ότι την πετάξαμε! Την είχαμε στα χέρια μας την άνοδο αν και μπάλα είναι και γυρίζει. Ότι δε μας έδωσε στον Ηρακλή μας το έδωσε στο Βόλο».
Ενθουσιασμένος με τον κόσμο έδειχνε ο Νταμιάν Μπελόν: «Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού είναι νομίζω οι καλύτεροι στην Ελλάδα! Είναι φανταστικοί! Για το μέλλον μου, θα πάω τώρα διακοπές και μετά θα δούμε. Θέλω να μείνω εδώ αλλά θα κοιτάξω και τις προτάσεις που πιθανώς να έχω και μετά θα δούμε. Πάντως είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση να μείνω εδώ!» δήλωσε στο agrinionews.gr.
Όλος ο κόσμος εξάλλου , χειροκροτώντας τον όρθιος, αναγνώρισε στον Μάκη Χάβο το μεγάλο μερίδιο που του ανήκει για αυτήν την άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου