Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Tην τύχη του Καρατζαφέρη θα έχει ο Πάστορας της διαπλοκής

http://www.kourdistoportocali.com/articles/21966.htm

kouvelis

Μέχρι και οι… πέτρες γνωρίζουν σε αυτή την χώρα πως η ΔΗΜΑΡ δημιουργήθηκεγιατί το αποφάσισε κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας, οποίος δεν άντεχε (και σωστά) το ενδεχόμενο ο μωροφιλόδοξος, αμετροεπής και αμόρφωτος Τσίπρας να κερδίσει τις εκλογές και να οδηγήσει την χώρα στο Χάος.
Έτσι ο Φώτης Κουβέλης, ο επονομαζόμενος και Πάστορας της Διαπλοκής, ως γνωστό πειθήνιο όργανο των εγχώριων νταβατζήδων, υλοποίησε την «διαταγή» του κορυφαίου επιχειρηματία και εν μια νυκτί έστησε το πειρατικό παραμάγαζο της ΔΗΜΑΡ.
Έχοντας όμως πάντα στην άκρη του μυαλού του, έναν βασικό πολιτικό στόχο: Να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Εκτιμώντας  πως η ΔΗΜΑΡ ακόμη και εάν συμμετείχε σε ένα κυβερνητικό σχήμα, θα έπρεπε να συνωμοτήσει το σύμπαν για να καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός.
Ενώ αντιθέτως  η  Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ένας στόχος ρεαλιστικός, πολιτικά εφικτός…
Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το «συμβόλαιο» που υπέγραψε με τον κορυφαίο Έλληνα επιχειρηματία και αυτό υλοποιούσε πιστά μέχρι πρότινος.
Ελάτε όμως που ο φιλόδοξος και… αχόρταγος κυρ Φώτης, είχε πάντα ανοιχτούς διαύλους, από την εποχή του «βρόμικου ΄89», με τον έτερο κορυφαίο έλληνα Νταβατζή, που ως γνωστόν μέχρι πρότινος ήταν και στα μαχαίρια με τον αρχικό «χορηγό» της ΔΗΜΑΡ…
Μιλάμε για ένα Νταβατζή ο οποίος είναι πιο σκληρός «παίκτης» από τον πρώτο, έχει «εκτελέσει» και μια σειρά πρωθυπουργών και υπουργών στο παρελθόνκαι αρνείται να αποδεχθεί πως οι εποχές αλλάζουν και πως στην Ελλάδα της Τρόικα, και της «Κατοχής» δεν μπορεί πλέον να κάνει κουμάντο από το παρασκήνιο. Και να παίρνει και όλες τις μεγάλες δουλειές από το Δημόσιο…
Είναι λοιπόν ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ο Πάστορας έχει συνάψει «νέο συμβόλαιο» με τον δεύτερο Νταβατζή και βάση πλάνου και σχεδίου, ηγείται του αγώνα αποδόμησης της Κυβέρνησης και προσωπικά του Σαμαρά.
Ο στόχος είναι  προφανής και στους πλέον αμύητους με το παρασκήνιο. Γιατί ο κυρ Φώτης ΠΟΤΕ δεν νοιάστηκε πραγματικά για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αφού με τεράστια ευκολία συναίνεσε σε νόμους και διατάξεις που κόψανε μισθούς και συντάξεις, οδηγώντας με βίαιο τρόπο τεράστια τμήματα της ελληνικής κοινωνίας στην φτωχοποίηση.
Ο Πάστορας της Διαπλοκής για το μόνο που νοιάζεται είναι να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ σήμερα το απόγευμα (;) την εκτέλεση του συμβολαίου του, με τον Εθνικό Νταβατζή και να σπρώξει τον Σαμαρά σε κάποιο απονενοημένο διάβημα.
Αυτό πάντως που δεν έχει μετρήσει καλά, είναι το αποτέλεσμα μια τέτοιας ΟΛΕΘΡΙΑΣ εξέλιξης για τον τόπο.
Αφού θα φέρει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο ίδιος την ευθύνη για την πορεία της καταστροφής στην οποία θα οδηγήσει την χώρα, κάτι που αντιλαμβάνεται το σύνολο των σκεπτόμενων Ελλήννων.
Οπότε κι νομοτελειακά θα μπει οριστικά ταφόπλακα και στους σχεδιασμούς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Αφήστε που είναι βέβαιο πως πολιτικά θα καταλήξει σαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ο οποίος αν και παμπόνηρος και πιο «σκληρό καρύδι» από τον Πάστορα,«εκτελέσθηκε» με συνοπτικές διαδικασίες από το εγχώριο σύστημα της διαπλοκής, όταν δεν ήταν πλέον χρήσιμος…
Ο ΙΑΝΟΣ
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου