Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

LIDL: Σαλμονέλα σε Γερμανικά προϊόντα! Τίποτε άλλο;

http://olympia.gr/2013/06/26/lidl-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%AF%CF%80/

Το μικρόβιο της Σαλμονέλας εντοπίστηκε σε δείγματα του προϊόντος “Turkey & Bay Corn Skewers”, μετά από “αυτοελέγχους” που διενήργησε η εταιρεία LIDL.
lidl logo

Δηλαδή πότε ακριβώς έγιναν αυτοί οι “αυτοέλεγχοι”; Αφού είχε διοχετευθεί το προϊόν στην αγορά; Προφανέστατα. Γι΄αυτό και καλούν τους καταναλωτές να μην τα καταναλώσουν.

Το περίεργο πάντως είναι ποιοί Κύπριοι εξακολουθουν να αγοράζουν από την LIDL μετά από αυτά:

LIDL: Απέσυραν εκατομμύρια την ώρα που ο Σόιμπλε έσφαζε την Κύπρο! Τυχαίο;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ LIDL! Διαφήμιζαν τα κατεχόμενα ως τοπο προορισμών την ώρα που ο Σόιμπλε δολοφονεί την Κύπρο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες ενημερώθηκαν από την εταιρεία ότι το προϊόν φέρει την εμπορική επωνυμία “Glenfell” και διατίθεται σε χάρτινες συσκευασίες των 500g, με αριθμό παρτίδας CH 26896 και ένδειξη για ανάλωση μέχρι 23/3/2014. Παραγωγός του προϊόντος είναι η εταιρεία Heidemark Mästerkreis GmbH / Co.KG. Γερμανίας.
Σε όλα τα συγκεκριμένα καταστήματα τροφίμων της εταιρείας, καθώς και στην ιστοσελίδα της, έχουν ήδη αναρτηθεί ανακοινώσεις για την ενημέρωση των πελατών, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, οδηγίες αντιμετώπισης του προβλήματος και ενημερώνοντας τους να επιστρέψουν το προϊόν στους χώρους από τους οποίους το έχουν προμηθευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου