Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ": H AΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

H AΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Ιπποκράτους 125 - Αθήνα
 ************
ΤΟ ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ  σας προσκαλεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 12.00 στη
Συνέντευξη Τύπου για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, στην αίθουσα "ΟΡΦΕΥΣ" Ακαδημίας 88 (2ος όροφος).
Σας περιμένουμε!
Για τις παρατηρήσεις, ερωτήσεις ή απορίες σας μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας στην δ/νση dimopsifisma@dimovoulio.gr
ή τηλεφωνικά:
  • στο 6933439012 με τον κ. Γ. ΦΑΡΜAΚΗ 
  • στο 6984688800 με την κα Ε. ΓΑΒΑΛΑ
Γιατί το μέλλον της χώρας μας είναι στα χέρια μας!
Αθήνα, 11 Ιουνίου 2013
Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ Λ. ΚΟΚΚΑΣ
Δικηγόρος

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ και ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ!

************
Είναι πια αποδεκτό από όλους ότι, με την ισχύουσα πολιτική πρακτική, η διαχείριση της δημόσιας ζωής γίνεται ανεξέλεγκτα από τους λίγους την στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών ωθείται στο περιθώριο, στην οικονομική ανέχεια και στην απώλεια της προσωπικής και οικογενειακής της αξιοπρέπειας.

Ο πολίτης μόνο στιγμιαία μπορεί κάθε τέσσερα χρόνια να παρέμβει, κατά την ψηφοφορία για την ανάδειξη των εκπροσώπων του στο Κοινοβούλιο, εκπροσώπων που μόλις εκλεγούν αποφασίζουν ερήμην και ενάντια ακόμη στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις για την ζωή όλων μας.

Σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που ανακύπτουν κατά την τετραετία και έχουν απροσμέτρητες συνέπειες στην ποιότητα της ζωής μας ,το μέλλον των παιδιών μας, την τύχη του τόπου και των αξιών που συγκροτούν τον πολιτισμό και την ταυτότητά του, ο πολίτης αγνοείται.
Είναι φανερό ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει ριζικά!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για την επίσημη Καταγραφή της Συλλογικής μας Βούλησης!

 ************
Γνωρίζοντας τους αγώνες και την διάθεσή σας για έκφραση και δράση, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και το έμψυχο δυναμικό μας στην προώθηση του φιλόδοξου εγχειρήματός μας για ένα Πανελλαδικό Δημοψήφισμα κατά των άμεσων κατασχέσεων των περιουσιών και κατά της φυλάκισης Ελλήνων Πολιτών για χρέη προς το Δημόσιο, τις Τράπεζες και υπό όρους προς ιδιώτες . Η αναλυτική μας πρόταση που έχει συνταχθεί από έγκριτους νομικούς είναι πλήρως τεκμηριωμένη και σας αποστέλλεται συνημμένη.

Ελπίζουμε στην συνεργασία σας, ώστε αυτό το Δημοψήφισμα να αποτελέσει την αρχή ενός ενιαίου μετώπου ενεργών Πολιτών, που από κοινού θα προωθήσουμε με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες!

Είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις στην έδρα μας (οδός Ιπποκράτους 125 στην Αθήνα, στην ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ:www.dimovoulio.gr , στο e-mail: dimopsifisma@dimovoulio.gr  και στο τηλέφωνο: 2103648300)!
Ελπίζουμε στην θετική σας ανταπόκριση Και στην προσυπογραφή του συνημμένου κειμένου Δημοψηφίσματος από εσάς και τους περισσότερους συμπατριώτες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου