Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

H σύγκρουση Καλφαγιάννη – Τσεκούρα και η φυγάδευση της Έλλης Στάη από την πίσω πόρτα της ΕΡΤ

Ένα απίστευτο επεισόδιο, όχι μόνον φραστικό, όπως λέγεται, αλλά μετά προπηλακισμών, διημείφθη την Κυριακή το βράδυ στην ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τον διευθυντή της εφημερίδας «Έθνος», Θανάση Τσεκούρα.
Το Antinews ήταν εκεί και παρακολούθησε καρέ καρέ τα γεγονότα. Όταν ο Θανάσης Τσεκούρας, καλεσμένος της Έλλης Στάη στην έκτακτη εκπομπή “Netweek” με θέμα τα τεκταινόμενα στην ΕΡΤ, αποχώρησε από το στούντιο πριν καν ολοκληρωθεί η εκπομπή, αφού είχε δεχθεί επίθεση on air από τον Κ.Κατερίνη, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ – που τον κατηγόρησε για απεργοσπασία -  έπεσε κυριολεκτικά πάνω στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π.Καλφαγιάννη.
Ο συνδικαλιστής τον καθύβρισε, τον έπιασε από τον γιακά εκστομίζοντας φράσεις που δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν. Αμέσως μετά όρμηξε στο κοντρόλ (ο Καλφαγιάννης) και άρχισε να τραβά τα καλώδια και να καταφέρεται κατά της Έλλης Στάη που κάλεσε τον Θ.Τσεκούρα.
Τι είχε συμβεί; Το περασμένο Σάββατο η εφημερίδα του κ. Τσεκούρα είχε κυκλοφορήσει με ολοσέλιδο δημοσίευμα κατά του Π.Καλφαγιάννη, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ υπήρξε υπόδικος μιας και εισέπραττε επίδομα για την κόρη του παράνομα επί μια τριετία.
Προφανώς ο ισχυρός συνδικαλιστής δεν αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό αλλά περιορίστηκε να δηλώσει ότι «δεν μπορούμε από τη  μια μεριά να καταγγέλλουμε αυτούς που μπήκαν στην ΕΡΤ σαν προσωπικό ειδικών θέσεων (ΠΕΘ) κι από την άλλη να βγάζουμε τη Στάη, που ανήκε σ΄ αυτήν την κατηγορία των εργαζομένων».
Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με την απεργιακή Επιτροπή, αλλά αρνήθηκε ότι τσακώθηκε με την ίδια ή με τον καλεσμένο της Θανάση Τσεκούρα.
Όμως εμείς ήμασταν εκεί, και παρακολουθήσαμε όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν όπως επίσης ότι οι σεκιούριτι του Ραδιομεγάρου φυγάδευσαν την Έλλη Στάη από την πίσω πόρτα στις 10 παρά 10 ακριβώς για να μην πέσει στο πλήθος που είχε εξοργισθεί με την επιλογή των καλεσμένων της μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Νταλάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου