Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

"Μετά την ΕΡΤ σειρά έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις" - Απόστρατοι προειδοποιούν

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/blog-post_7435.html


Με μια μεταμεσονύχτια ανακοίνωση η ένωση αποστράτων ΑΝΕΑΕΔ, προειδοποιεί ότι μετά από την ΕΡΤ ,έρχεται η σειρά των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “κυβερνητικό πραξικόπημα” και προσθέτει:
“Και βέβαια το επόμενο εύκολο θύμα ακολουθεί. Ο χώρος των «ανάδελφων» Ενόπλων μας Δυνάμεων.”
Είναι αναμφισβήτητο ότι το πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά τις τελευταίες δεκαετίες τη χώρα μας, δημιούργησε σε όλες τις δραστηριότητες και υποδομές της Δημόσιας και κρατικής μηχανής, ένα ασύλληπτο σύστημα κομματοκρατίας, ρουσφετιού, διαπλοκής και διαφθοράς, σε σημείο υδροκεφαλισμού. Ένα σύστημα που επί δεκαετίες το χρησιμοποίησε για να μπορεί να κυριαρχεί.
Επειδή όμως, όλα έχουν έναν κύκλο ζωής, το ίδιο κατεστημένο φρόντισε, πριν ο κύκλος κλείσει, να μεταφέρει το σύστημα στήριξής του στον ιδιωτικό τομέα, έναντι βέβαια ισχυρών ανταλλαγμάτων.Αυτά δε τα ισχυρά ανταλλάγματα, δεν μπορεί να είναι άλλα από την περιουσία και την υπόληψη του ελληνικού λαού.
Η συνταγή γνωστή επιτυχημένη και χιλιοδουλεμένη. Προπαγάνδα κατασυκοφάντησης και απαξίωσης των εργαζομένων και στελεχών κάθε τομέα που έχει μπει στο στόχαστρο, ώστε δια του κοινωνικού αυτοματισμού να ελαχιστοποιηθούν ή και εκμηδενισθούν οι αντιδράσεις. Η δε αποδόμηση και κατεδάφιση, ξεκινάει βήμα-βήμα από εκεί που συγκυριακά κριθεί ότι βρίσκεται το αδύνατο σημείο.
Σήμερα, με ένα κυβερνητικό πραξικόπημα και την επιφανειακή αντίθεση των δύο άλλων κομμάτων που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση, κλείνει η Δημόσια κρατική τηλεόραση. Σβήνει η φωνή της Ελλάδας και του Έθνους μας. Στο σχέδιο είναι η κρατική αμυντική βιομηχανία, η ενέργεια, οι υδάτινοι πόροι, ακόμη και αυτές οι Ένοπλες Δυνάμεις μας.
Σήμερα βρέθηκε η ΕΡΤ να καλύψει τον αριθμό των απολύσεων. Και βέβαια το επόμενο εύκολο θύμα ακολουθεί. Ο χώρος των «ανάδελφων» Ενόπλων μας Δυνάμεων.
Εάν μία ελληνική Εθνική κυβέρνηση κυβερνούσε, θα αναδιοργάνωνε και θα εξυγίαινε. Δεν θα κατέστρεφε ότι στηρίζει αυτό το Έθνος, την υπόστασή του και την κυριαρχία του. Όταν συμβαίνει αυτό, η κυβέρνηση είτε δεν είναι ελληνική, είτε είναι ανίκανη.
Σήμερα, η κυβέρνηση με αυτή την απόφαση για κλείσιμο της Εθνικής Κρατικής Τηλεόρασης, δημιουργεί τον πρώτο εθνικό ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας!
Δηλώνουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και είμαστε πρόθυμοι να σταθούμε δίπλα τους και αλληλέγγυοι στους αγώνες που θα αποφασίσουν για την υπεράσπιση της περιουσίας του ελληνικού λαού, την Εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου