Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ> Επιστροφή στο Ζάππειο για τον Σαμαρά. Στουρνάρας τέλος. Ποια ονόματα παίζουν.

http://www.kourdistoportocali.com



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Σαμαράς διεμήνυσε σε στενούς συνεργάτες να του εισηγηθούν ονόματα προσώπων τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν το υπ. Οικονομικών και να εφαρμόσουν την πολιτική των προτάσεων του Ζαππείου!
Ο Ελληνας πρωθυπουργός, ο οποίος μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά, όχι όμως για έλλειψη αντακλαστικών πολιτικής επιβίωσης, γνωρίζει ότι μαζί με τον Στουρνάρα θα είναι και ο ίδιος τελειωμένος πολιτικά σε περίπτωση που δεν απαγκιστρωθεί άμεσα από ένα μνημόνιο που ακόμη και οι δημιουργοί του, το αντιμετωπίζουν σαν έκτρωμα. 
Η Εκθεση του ΔΝΤ δυναμιτίζει την πολιτική του Στουρνάρα, ο οποίος είναι ήδη τελειωμένος. Ο Σαμαράς έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι ένα τερατούργημα όπως το μνημόνιο, στο οποίο ούτε καν ο ίδιος πιστεύει, δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την περιδίνηση.
Γι΄αυτό όσο είναι ακόμη καιρός αναζητεί πολιτικό πρόσωπο με (υπερατλαντικό κύρος) για να του αναθέσει το υπουργείο Οικονομικών.
Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Σόιμπλε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μια και ο Γερμανός θεωρεί τον Στουρνάρα παραπαίδι του.
Για την θέση του Στουρνάρα ακούστηκαν τα ονόματα του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, της Ντόρας Μπακογιάννη και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου