Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Πάμε στις πιο βρώμικες εκλογές της μεταπολίτευσης> Η ΕΡΤ, ο ΟΠΑΠ και τα πολιτικά βαποράκια του μαύρου χρήματος στα μανταλάκια των διεθνών ΜΜΕ

http://www.kourdistoportocali.com/articles/21878.htm


Eπιτέλους πάμε στις πιο βρώμικες εκλογές που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση. 
Ελπίζουμε να μην αλλάξουν τα πράγματα προς το ειρηνικότερο, να μην τα βρουν μεταξύ τους οι 3 της συγκυβέρνησης και να έλθει επιτέλους η πολυπόθητη σύγκρουση.
Τι σημασία έχει αν η ΕΡΤ είναι η επιδερμική αφορμή, ενώ ο πραγματικός λόγος είναι η πλάτη που βάζει ο Κουβέλης (και ο Σαμαράς;) για χάρη του Κόκκαλη, ο οποίος ζητά κοντά στα 800 εκατ. Ευρώ τα επόμενα χρόνια μέσα από τις συμβάσεις με τα Λαχεία και τον Τεχνολογικό πάροχο. Οι Τσέχοι αρνούνται να τα δώσουν και την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να ναυαγήσει και η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ-κάτι που θα σημάνει ακαριαίο θάνατο για την κυβέρνηση ανεξάρτητα από την ΕΡΤ. 
Στο μεταξύ ο ανεκδιήγητος Λουρόπουλος έχει δώσει ρέστα σε νταβατζήδες των ΜΜΕ, στους οποίους μοίρασε ένα σκασμό εκατομμύρια-όλο το μπάτζετ του 2013-για να βουλώσει στόματα.Ακόμη και σε ανύπαρκτα blogs έχει δώσει 200 και 300 χιλιάρικα ευρώ.
Αλλά πλησιάζει κι εδώ η ώρα του Εισαγγελέα και των Αποκαλύψεων που θα τινάξουν το Πολιτικό Σύμπαν στον αέρα. Οι Τσέχοι δεν αστειεύονται και ο διεθνής αντίκτυπος για τους εξαγοραμένους Έλληνες πολιτικούς θα κάνει όσα γίνονται με την ΕΡΤ να μοιάζουν παιδικό πάρτυ.
Μείνετε συντονισμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου